Gáz, hogy szerintem Freddie Mercury jó pasi volt? :$
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 22:40
2/24 anonim válasza:
És tényleg jó pasi volt.A gáz az,hogy "hiába"na ez a gáz....
4/24 anonim válasza:
nagyon jó pasi volt,és biszex..
5/24 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és de jó, hogy mások is így vélekednek:D Ahogy nézett meg a mozgása, az arca, ahh (L) Eszméletlen szexuális, nem is értem, hogy egy meleg/bi ember hogy lehetett ilyen szexi és férfias.
2011. márc. 17. 08:52
6/24 anonim válasza:
Szerintem is jó pasi volt :) És a legjobb énekes (L)
7/24 anonim válasza:
"nem is értem, hogy egy meleg/bi ember hogy lehetett ilyen szexi és férfias."
Tehát akkor mi bajod van a melegekkel? Azt ne mondd, hogy semmi, egy ilyen szöveg után. Tehát egy meleg nem lehet pl. szexi? Egyébként tudnék én mondani sokat, kár hogy nem érdekel a Freddie a meg a többi...
8/24 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a melegekkel! Az ég világon semmi, több kérdésnél is kifejtettem a véleményem, megvédtem őket, felsoroltam neves meleg művészeket. Egész egyszerűen nem férfiasak. A kinézetük, a viselkedésük, a kisugárzásuk. És ez nem sértés, hanem tény.
2011. márc. 17. 21:11
9/24 anonim válasza:
Hát igen, de Ő biszex volt. Eszméletlen szexuális kisugárzásával, baromi jó testalkatával, tökéletes énekhangjával lenyűgöző pasi volt. Napokig bőgtem, mikor meghalt. Őt tartottam a legjobb énekesnek, és szerintem még mindig nem ért a nyomába senki.
Na jó, a Tabáni István éneklése alatt is bőgtem.
10/24 anonim válasza:
a 21:07-es tuti meleg hogy így nekiugrott a kérdező torkának.
Amúgy nem gáz hogy szerinted jó pasi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!