Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gáz, hogy szerintem Freddie...

Gáz, hogy szerintem Freddie Mercury jó pasi volt? :$

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 22:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Tommyboy4 Senki nem vitatja Freddie sikereit, de gondolkozzatok már. Igen, Freddie Mercury kiemelkedő énekes volt, legenda lett. DE a hangsúly a múlt időn van. Ezzel nem azt mondom, hogy felejtsük el, természetesen ne, hiszen amit alkotott, az időtálló. DE nem gondolom, hogy ezzel együtt le kéne írni mindenkit. Miért nem adhatunk legalább esélyt, pl Adam-nek, arra hogy megpróbáljon hasonló dolgokat elérni, mint Freddie vagy MJ. Persze itt nem arra gondolok, hogy pl Justin Bieber legenda lesz.

ÉS én értem, hogy neked Adam nem szimpatikus, de amíg még élő legendák Mercury utódjának tartják, addig bocsi, de nekik hiszek. Mellesleg tudtad, hogy egy ideig pletykálták, hogy Adam turnézni megy a Queen-nel, mint annak új énekese? Persze nem volt igaz, de ezek a pletykák nem véletlenül keltek szárnyra.

Az a fiú TUD énekelni. Amellett, hogy erre született, sokat is tanult, és folyamatosan fejlődik. Ismerem a munkásságát, az életét, és épp emiatt elutasítok minden olyan feltételezést, hogy nem tett eleget azért, hogy most ott legyen, ahol, és hogy nem tehetséges.

Az ízlés pedig relatív. Elfogadom, ha te nem szimpatizálsz Adam-mel, de azt nem, hogy kijelented, hogy rossz. Mert nem az.

2011. júl. 25. 10:57
 22/24 anonim ***** válasza:

tegnap 19:57- ös vagyok!

Ha már Queen akkor tudsz arról, hogy gitáros Brian May milyen elismerően írt Adamről a 2012 főcímdala miatt?

"Adam hangja magában foglal mindent, érzékenységet, mélységet, érettséget és elképesztő terjedelmet és erőt, amitől világszerte le fognak esni az állak. Ez egy elképesztő előadás. Semmi kétség. A Rock világának van egy fényes új csillaga." / [link]

Talán ez nem véletlen. Egy olyan tehetség után, mint Freddie ezt mondaná, ha olyan rossz lenne?:)

2011. júl. 25. 11:55
 23/24 anonim ***** válasza:
*Bocsi a link rossz lett, mindegy is csak forrásként jeleztem
2011. júl. 25. 11:56
 24/24 QueenGaga ***** válasza:
Az Sose gáz :D Én is imádom :)
2012. ápr. 27. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!