Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gáz, hogy szerintem Freddie...

Gáz, hogy szerintem Freddie Mercury jó pasi volt? :$

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 22:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy nem érted hogy egy meleg pasi hogy lehet szexi?:O

Hát szerintem ha most felsorolnék neked 10 szerintem szexi pasit, 8 homoszexuális lenne;)

Ki fejezetten szeretem, ha egy pasi nem az a nagyon férfias!

2011. márc. 20. 19:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Én a férfias pasikat szeretem, a melegek nem azok. Attól még lehetnek helyesek stb...
2011. márc. 20. 19:01
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
Hm ott a pont az utolsónál. Tény ,hogy a melegek többsége femininebb mint a hetero pasik,de azért nem csak a nagyon lányos meleg fiúk vannak. Általában erősebb a szexuális kisugárzásuk és (legalábbis az én szememben) vonzóvá teszi őket az,hogy többségük művészi hajlammal is rendelkezik. Csak ,hogy egy példát említsek Freddie mellett: Adam Lambert (akit mellesleg az új Freddie Mercury-ként is emlegetnek).
2011. márc. 20. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Én a férfias pasikat szeretem, a melegek nem azok."

Ebben nagyot tévedsz kedves kérdező. Ez kizárólag a média hatására gondolod így. A médiumok, filmek, jellemzően nőiesként állítják be a homoszexuálisokat. Ami részben igaz, de arányuk semmivel sem magasabb mint a heteroszexuálisok között. Éppúgy van nőies hetero,mint férfias homo!

Minden közösségben léteznek extrovertált emberek, akik semmilyen körülmények között nem férnek a bőrükbe. A felvállalt melegek nagy többsége is ilyen, és ezért látod őket nőiesnek. De elhiheted éppúgy van meleg tűzoltó, katona, autószerelő, mint fodrász, pincér, vagy divatdiktátor. Csupán a férfias melegek kevésbé láthatók!

Nem ciki, hogy tetszik Freddie Mercury!:))

2011. márc. 20. 19:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó pasi volt és jó énekes
2011. márc. 21. 14:57
 16/24 Tommyboy4 ***** válasza:
100%
Aki Adam Lambertet,Mercuryval bármilyen témában 1 lapon emlegeti,az szerintem vagy degenerált,vagy vak,vagy semmi féle zenei izléssel nem rendelkezik!Ez már-már kegyenletsértes!
2011. júl. 24. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
ma 13:56 Nyilván így van... ezért is emlegetik Adam Lambertöt az "utódjaként", vagy mint a "ma legjobb énekese", és nem szívem, ezt nem én vagy akármelyik rajongó mondjuk, hanem hozzáértő emberek! De te nyilván többet tudsz....
2011. júl. 24. 14:14
 18/24 Tommyboy4 ***** válasza:
100%
Nem is téged akartalak megbántani!De nem mindegy,hogy az ember BB pezsgöt iszik,vagy Moet and Chandont!
2011. júl. 24. 14:46
 19/24 Tommyboy4 ***** válasza:
100%
"Hozzáértö"???Hmmm!Az a baj,hogy itt már mindenki hozzáértö!Több,mint 20 éve hallgatok Queent meg egyéb klasszikus rock zenéket!Nem vagyok én senki,de azt el tudom dönteni,hogy mi a jó és mi a rossz!
2011. júl. 24. 14:49
 20/24 anonim ***** válasza:
19%
Tehát te ilyen biztosan kijelented, hogy Adam rossz? Akkor mégis miért tarják az EGÉSZ American Idol nyertesének? Miért van az, hogy akármilyen műfajban megállja a helyét? Ő megdolgozott a sikerért, nem pedig a szülei nyomták be valahova... ő tényleg a tehetsége miatt tart ott ahol tart! Nehogy már azt merjük állítani, hogy egyszerűen sz*r! Értem én, hogy nem bírod őt, ezzel semmi baj, de nem mondhatod, hogy nem tehetséges.
2011. júl. 24. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!