12:43 képzeld én is elmúltam 10 éves és elég sokkal, de azért olvasd már el a válaszodat, de most komolyan. Ne másokat sértegess és kritizálj. Hidd el náald mindenki értelmesebb választ adott. ennyit erről. és most meg azt mondod hogy én pontozzalak le?? mikor én mondtam neked hogy te pontozol le mindenkit? kicsit hülye a logikád ember, gondolkozz már!
2009. aug. 1. 16:35
32/60 anonim válasza:
"Kedves" utolsó! Senkit nem pontoztam le, mert nem szoktam pontozni. Nyugodj már meg, az idegeskedés árt a szépségednek:)))
2009. aug. 1. 19:11
33/60 anonim válasza:
Nekem eddig az összes barátom cigizett (én is) és szerintem igenis jól néz ki egy cigiző pasi. De ez az én véleményem, nem erősködök, és nem fröcsögök, mint az "antik" nagy része. Szerintem szexi, bővel elég nekem, ha én így gondolom, és persze a barátom is.
L/17
2009. aug. 1. 23:06
34/60 anonim válasza:
mi férfias van abban, hogy valakinek büdös a szája, ruhája, szürke és ronda a bőre, sárga a foga? egy igazi férfinak nincs szüksége ilyen hülyeségekre. a többiek meg nyugodtan szívhatják, ettől csak még visszataszítóbbak lesznek.
te meg kedves kérdező, hogy jössz ahhoz, hogy leszólj valakit? te kérdezted, az emberek meg válaszolnak. hát elég kis butuska lehetsz pfff...
2009. aug. 2. 19:49
35/60 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem férfias. Lehet, hogy pár férfi kezében jól áll és magabiztos kiállásra mutat, de ez semmiképp sem férfiasság. Az is igaz, hogy először a férfiak kezdtek el dohányozni, de ez nem azt jelenti még mindig, hogy férfias. Én nő vagyok, 7 éve dohányzom, és életem legnagyobb hibájának tartom, hogy rászoktam. Ha teheted ne kérd dohányzásra a párod, mert bár a média túlreagálja az egészségtelen hatását, azért valljuk be nem egészséges, hanem káros. Szóval vigyázz a párod egészségére és felejtsd el a dohányzást.
2009. aug. 2. 22:40
36/60 anonim válasza:
tegnapelőtt 23:06-os vagyok. Mit ne mondjak, jól le lettem pontozva, pedig csak a véleményemet mondtam el. Persze mindenbe bele lehet kötni, ha valaki azt írja, ami másnak nem tetszik:s
2009. aug. 3. 10:20
37/60 anonim válasza:
Ezt egy kutatásban olvastam:
A dohányzás érszűkítő hatása révén akár 2-3 cm-rel is "megrövidíti" a férfiak nemi szervét, mivel így az is, mint az egész szervezet kevesebb tápanyaghoz és oxygénhez jut!
Egyetértek az előttem hozzászólókhoz. Baromira nem férfias. Mitől lenne az. Van, akinek jól áll a kezében, ennél semmi több. Egy pohár is állhat jól a kezében, attól az ivászat még nem férfias. Hasonló okok miatt IS, mint a dohányzás.
Egy férfi külsőleg! akkor férfias, ha látszik rajta az önbizalma és egyebek. Számít a mosoly, ahogy nevet...
ha férfias tartású, ha nem punnyadt, egészséges...
A dohányzás...? Nevetséges.
2009. aug. 19. 21:40
39/60 anonim válasza:
Én is nagyon szexisnek tartottam a cigit.Ma már tudom,h csak egy dohányos számára tűnhet a cigi vonzónak.Aki nem dohányzik,az bizony csak a bűzét érzi.Én már nem szívom,és nálam bizony kizáró ok is lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!