Valakinek jól áll férfiak közül ! Nézd meg Brush Willis pár filjében .Egy határozott férfinak borostás arccal szájában a marlboro nem is mutat rosszul.De egy pattanásos kölyök képü gyereknek nem.Bár én is elítélem a dohányzást nálam olyan lány aki dohányzik szóba se jöhet !
2009. júl. 31. 14:05
12/60 anonim válasza:
egyáltalán nem férfias, inkább szánalmas és ciki. Én speciál kiröhögöm aki cigizik. Háhá. És te vagy a hülye aki azt hiszi hogy férfias és nem az akira mondtad. B@lfasz vagy!
2009. júl. 31. 14:07
13/60 anonim válasza:
Ettől függne a férfiaaság? Inkább a stílusa, az öltözködése, a gondolkodása legyen férfias. Ha 14 évesen tartanád ezt férfiasnak, még megérteném, de 27 évesen szerintem ez elég gyerekes.
Na, dohányzó férfi: reggelente krákog, alig kap levegőt, egy romantikus sétán vagy kiránduláson fuldoklik, csók közben büdös a szája, keze. A nikotin tönkreteszi az egészségét, nehezebben megy a szex (se a szívének, se a nemiszervének nem tesz jót a dohányzás) és 10 évvel rövidebb ideig él. Ez lenne a férfiasság?
2009. júl. 31. 14:08
14/60 anonim válasza:
Leginkább szánalmas és nem férfias:) Egy férfi éppen attól férfias, hogy van tartása.. nehogymár az férfias legyen, hogy függ egy kis bűzölgő megsodort növénykétől..:)
2009. júl. 31. 14:09
15/60 anonim válasza:
Ugyanerre épült a Marlboro dohányzó cowboyos reklámja is. Erős, macsó pasi, hű de férfias, azta milyen életérzés, ez kell nekem is... Csak az ami kevésbé tudott, hogy a fickó, aki a cowboyt játszotta élőben is erős dohányos volt és tüdőrákban halt meg.
2009. júl. 31. 14:12
16/60 anonim válasza:
Hát ha nálad a büdös cigi szagú férfi a férfias,akkor szagold azt,nekem egy nemdohányzó illatos férfi társasága jobban bejön,de hát kinek mi az igénye.
17/60 anonim válasza:
Látom a kismamák és a házi asszonyok kezdenek ébredni !Engem nagyon idegesít a dohányzás fölég mikor barátnőmmel romantikáztunk és megszakadt mert kiment elszivni egy cigit .Eléggé iluzio rombolo volt.
18/60 anonim válasza:
Miért férias, ha egy férfi egyfolytában bagótól bűzlik? Amellett, a cigarettában lévő mérgek a szexuális potenciált is negatívan befolyásolják (magyarul: a férfi minden lesz, csak férfias nem).
Azt hittem, az ilyen gondolkodást 20 éves kor felett már kinövi az ember...
2009. júl. 31. 14:13
19/60 anonim válasza:
van akinek elég jól áll, de nem attól férfias, mert cigi van a szájában, az cigi nélkül is férfias lenne.
és van akinek téleg baromi ciki a cigi, pl egy kis 15 éves csíra kisfiúnak, hát az inkább vicces, mint férfias.
ami meg a büdös spermákat illeti....párom több mint 10 éve dohányzik, és nem büdös a spermája, a szerszámával is minden rendben van. ez egyáltalán nem általános tény h büös lesz tőle a spermád, mint ahogy azsem h korábban meghalsz. nagyapám egészen fiatal kora óta dohányzott, és haláláig is szívta. és nemvolt neki semmi baja. 92 éves korában halt meg, májrákban, mert ivott. de ezenkívül semmilyen más baja nemvolt, teljesen egészséges ember volt.
2009. júl. 31. 15:11
20/60 anonim válasza:
Na nehogy azt hozzuk már ki a végén,hogy nem is káros a cigi.Nem hiszem,hogy ráírnák a dobozra,ha nem volna igaz.Ha elérték azt, hogy a dohány ipar ellenreklámot csináljon magának a saját termékein,akkor tényleg azt gondolod 15:11-es,hogy a cigi nem káros?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!