Létezik olyan, hogy valaki ne tudjon rászokni a dohányzásra?
Én cigiztem, de sosem szoktam rá.
Gimiben kezdtem társasági dohányosként, suliban, buliban mindenki szívta, szívtam én is, de pl. szünetben nem kellett, nyáron is csak ha találkoztam valaki dohányossal elszívtunk egyet, vagy este söröztünk.
Egyetemen hétközben nem cigiztem csak hétvégéken, amikor a cigis barátokkal voltam otthon.
Az akkori barátom cigizett, vele többet szívtam, de ha nem találkoztunk amiatt nem mentem ki a lakásból, hogy rágyújtsak. Amikor fél évig nem szívta én sem cigiztem vele együtt, ő utána visszaszokott, ekkor néha szívtam én is.
Mostani párom nem dohányzik, nem is szereti, már kb. fél-1 éve sem szívtam egy szálat sem, nem is hiányzik. Mondjuk azelőtt nem is tudom, mikor volt az utolsó, barátnőm néha megkínált 1 mentolossal, azt elfogadtam, de olyan, hogy reggel cigizhetnékkel keljek, vagy mint a munkatársam, alig várjam, hogy elszabadulhassak cigizni, sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!