Körülbelül hány szál cigi után fogok rászokni a dohányzásra?
ha minden nap csak 1-et szívsz el, egy idő után már nem lesz elég, és jön a 2-3. ezért már 1 szál is függőséget tud okozni egy idő után.
NE SZÍVD!!
Aki csak napi 1-2 szál cigit szív, az divatból cigizik, és ez a legrosszabb, amit tehetsz.
Felnőttként már nem olyan egyszerű leszokni, havi 20-30 ezer ft rámegy havonta.
én napi vagy heti 1-et szívok ha 2tőt szívok egy nap akkor rosszul vagyok,sőt még az egy után is:(
de néha jól esik.én nem tartóm magam függönek 1 hónapot kibírt egy db cigi
Ez attól függ hogy melyik függőségre kérdezed
A mentális pszihikai függőséghez elég 2-3 szál főleg ha akaratgyenge ember vagy!!
A fiziológiai függöséghez kb 2 hét en át tartó napi 1-2 szál dohányzás kell...
Nem a biológiai függöséget nehéz legyözni sosem, hanem a pszihikait!!
09:11
A cigitől már tüdőtágulatod lett, ezért nem érzed az asztmát.
Tüdőtágulat után szokott következni a rák....
hát akkor közeledsz a rászokásra =)
figyelj,én is így kezdtem...először csak kipróbáltama,ztán hónapokon át max 2-3 szál ment el csak úgy poénból...de aztán jött a nyár megvettem az első saját doboz cigimet...akkor csak bulikon szívtam:D és mondtam is h party-dohányos vagyok és nem vagyok rászokva!! a barátaim kinevettek,hogy igenis rávagyok,viszont aztán,tényleg...hétköznap is elment egy-két szál...aztán minden nap 1 max 2,utána meg már egy héten 1 doboz simán,pláne ha hétvégén buli van mert akkor rengeteg elmegy...mostmár jóformán ott tartok h heti másfél doboz
pedig esküszöm úgy kezdtem h max party-dohányzás...de látod ez lett belőle...
a kérdést régen tetted fel,lehet már nem fogod észrevenni hogy válaszoltam =) de jó volt leírni
előző vagyok...elfelejtettem megkérdezni,hogy te most hol tartasz már?:D sikerült lecsökkenteni,vagy teljesen rászoktál? =)
mást már próbáltál?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!