Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Körülbelül hány szál cigi...

Körülbelül hány szál cigi után fogok rászokni a dohányzásra?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretnék rászokni, ezért akarok mértéket tartani és egy-két tapasztalat érdekelne, hogy ti mennyi idő után szoktatok rá vagy hány szál/doboz után..
2009. okt. 24. 08:47
1 2
 11/13 anonim válasza:
szerintem meg ne cigizz ehhez mit szólsz.minek? én is cigiztem jó nagy gyökér voltam de le tudtam szokni napi egy doboz mellett is.
2010. márc. 3. 18:37
 12/13 anonim ***** válasza:
én ma szívtam az elsőt.összesen ma 3 és fél cigit szívtam el és már most hiányolom.pedig fél 1 körül kezdtem.na szerintetek rászoktam?x)
2010. máj. 29. 18:40
 13/13 anonim ***** válasza:

"Aki csak napi 1-2 szál cigit szív, az divatból cigizik, és ez a legrosszabb, amit tehetsz. "

Ekkora *** se láttam még..

Most komolyan azért mert nem sziv el egy fél dobozzal DIVATBÓL SZIVJA??? Én nekem is elég a napi 3 szál pl. egy suli előtt, egy suli után és egy este lefekvés előtt. És nem divatból szívom hanem eleinte idegesség miatt kezdtem el. Most már meg rászoktam. De amúgy ne szokjatok rá.

De attól mgé az első válaszoló degenerált.

2013. okt. 25. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!