Hogyan tudnek lemondani a cigirol?
Figyelt kérdés
Vagy legalabbis elerni h ne cigizzek ha mar leszokni nem is tudok.2012. aug. 17. 11:19
11/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, ahogy írtad az utolsó kommentedben én is így vagyok/voltam vele. Sokszor kívánom, hogy milyen jó lesz elszívni egy szálat, de közben pedig rosszul esik. Utána rossz marad a szám íze, megfájdul a fejem sokszor. Mára már meg tudom azt állni, hogy ne gyújtsak rá és pont ezzel, hogy magamba mondom, hogy úgysem lesz jó, szarul fog esni. Egész héten nem cigizek, már szinte eszembe sem jut ha mégis keresek valami elfoglaltságot, vagy eszek, rágcsálok valamit. Hétvégenként buliban cigizek, de minden hétfőtől tiszta vagyok.:) És mellesleg dohányoztam 6 évet. Nem durván. Átlag napi fél doboz.
12/18 A kérdező kommentje:
Jah...meg a fejfajas is egy oka annak h leszoknek, nem hiszem h tul jot jelent az h szinte minden alkalommal mikor elszivok egy szall cigit elkezd fajni a fejem vagy legalabbis kicsit eltompulni.En azon emberek koze tartozok akik nagyon keveset koltenek cigire annak ellenere ,h eleg hosszu ideje dohanyoznak,de az a penz rengeteg igazan fontos dologra jo lett volna, csak meg ha le is szokok nem tudom milyen lesz leulni egy barba peldaul a haverokkal es nem ragyujtani.
2012. aug. 17. 17:00
13/18 anonim válasza:
Ez a megoldás számodra: [link]
14/18 A kérdező kommentje:
Talan te egy ilyen predavadasz vagy?Vagy komolyan gondoltad es szerinted tenyleg hatna,nem csak reklamozol.
2012. aug. 17. 17:09
15/18 anonim válasza:
Csak itt,csak most,csak neked kedvező áron,és tényleg hatna!!Sok ismerősöm kipróbálta már és mindenki pozitív véleménnyel volt.
16/18 A kérdező kommentje:
Kivancsi lennek de lehet pont olyan mint a tapaszok...semmire se jok.
2012. aug. 17. 18:24
17/18 anonim válasza:
Én 3 napja bírom már cigi nélkül, egy filmben hallottam a egy mondatot, hogy 1 cigire vagy az egészségtől..........ez a mondat jut mindig az eszembe! Jah és hat éve egy napot nem hagytam ki cigi nélkül, most meg már a harmadik, nekem ez is sokat jelent!
18/18 A kérdező kommentje:
azt elhiszem
2012. aug. 23. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!