A parom most probal le szokni a cigirol! Olyan mint maga az ordog! Valaki hasonlo helyzetben?
Az én párom már egyszer leszokott róla,de tötént egy balesete,újra visszaszokott.
Ő úgy szokott le,hogy letette.Fokozatosan nem lehet leszokni.
Kezdetben ingerült,ideges volt,pedig egy nyugodt ember általában. Mindenre felkapta a vizet.Remegett a keze.
Most újra rá akarom venni, h szokjon le,anyagi megfontolásből is!Remélem sikerül...
Párodnak kitartást!!A rossz közérzet és elviselhetetlenség egy múló állapot,sajna ez vele jár.Ki jobban,ki rosszabbul tűri a nikotinelvonást.
Koszonom!
Igen o is megvonta telyesen! komolyan mondom olyan dolgokert ki kell magabol, hogy csak amulok, velem sincs semmi turelme, a veletlenul olyat teszek ami nem tetszik neki kepes a csillagot az egrol le szidni!:S
Egy het? ????a 4 napnal tart! Jaj ha egy het lenne elviselnem sot:D de en mar attol felek ilyen marad:)
Remelem igazad lesz ha 2 3 hetbe is kerul akkor megerte csak nehogy honapok...
Ismerős...én is nagyon nagyon nagyon nagyon szenvedtem a leszokásnál.Szörnyű volt.Nem tudtam aludni,csak 1-1 órákat,de akkor is voltak rémálmaim,amik után bőgve ébredtem.Folyamatosan kattogtam.Minden másodpercben fel akartam ugrani a székről és menni akartam rágyújtani,de aztán rájöttem,hogy én már leszoktam.És ez kb 2 másodpercenként játszódott le.Ez volt az első 4 nap.Folyamatosan sírtam,kikészültem.De én nagyon függő voltam,sajnos,mindenem volt a cigi,de elég nyomós okom volt rá,hogy letegyem.Volt egy nagyon durva rémálmom,azután felébredtem és már mentem is a boltba venni egy e cigit,ez volt a 4 napon.Nincs benne semmi,a tartály teljesen üres,mert nem akartam megint visszaszokni,de mégis biztonságot ad az,hogy szívhatom azt az üres sz@rt,így egész jól bírom.Most az tesz boldoggá,hogy veszek majd bele nikotinmentes aromákat,szerintem ez teljesen pótolni fogja a cigit úgy,hogy még csak nem is mérgezem magam:)
Ha a párod nem ilyen súlyos eset,mint én,akkor menni fog simán,ha pedig ő is ilyen túlérzékeny,akkor javaslom az e cigit.:)A nikotin amúgy 36 óra alatt eltávozik a szervezetből,a többi tünet szerintem nagyrészt pszichés,ezeket kell leküzdeni valahogy.
Koszonom szepen mindenkinek!
Igen neki is van elektromos cigije, tegnap elovette , de rosszul lett tole, nem kell az sem neki,es igen nagyon durvan ra volt allva es rengeteg eve szivta, kemeny nagyon de en is szenvedek vele rendesen az elobb le irtak miatt, csak remelem hogy naprol napra jobban lesz majd!
Koszonom megegyszer, hogy ilyen reszletesen le irtad, igy jobban at tudom erezni...es o is alig tudott elso ket ejjel valamit aludni:( es igy persze en sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!