Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokás a cigiről? Valaki...

Leszokás a cigiről? Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
A mai naptól úgy döntöttem, hogy 3 év után leteszem a bagót. Tudom, hogy nem lesz könnyű, épp ezért kérek tőletek tanácsot: Mivel tudnám enyhíteni a stresszt, és a vele járó kísértést? 18/F
2011. márc. 10. 16:53
 1/9 tetris ***** válasza:

A legfontosabb, hogy ne hagyd, hogy meginogjon az elhatározásod. Most legyél magadhoz nagyon szigorú. Ne engedj a csábításnak, ha kínálnak vissza kell tudnod utasítani.

A fizikai tünetek leközdésében lehet különféle gyógyteákat inni, amik oldják a feszültséget. Erre a herbáriában is tudnak segítséget adni. Ha már nagyon nem bírod, akkor a patikában nikotintapaszt kell venned, ami enyhítheti a tüneteket.

Szívből kívánom, hogy végig tudd csinálni azt, amit elhatároztál!

2011. márc. 10. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
kék bondot tolsz? mert akkor necsodálkozz
2011. márc. 10. 21:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is nagyon remélem, hogy sikerülni fog, már most sokkal jobban érzem magam, kicsit feszült vagyok, de közérzetem sokat javult 2 nap alatt. A kék bond hogy jön ide azt viszont nem értem :D
2011. márc. 11. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 20 év után szoktam le. Ne helyettesítsd semmivel a cigit (kaja,pia) és akkor nem lesz baj. Max. 5-8 nap és elcsitul az agyad a cigivel kapcsolatban(tehát másra is tudsz gondolni nem csak a cigire). 35/F
2011. márc. 12. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
úgy hogy általában akik kék bondot szívnak, azok vannak nagyon szarul a leszokási idő alatt, mert vegyszerezve van a dohány, stb.
2011. márc. 12. 18:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 56%-os, nem merném kijelenteni, hogy nincs igazad, de ha a bondot vegyszerezik, akkor mind a phillip morrist, mind a pall mallt, mert ezeket egyazon cég gyártja. Nem tudsz esetleg valami bővebb információt erről? Én is hallottam róla, hogy adalékanyagokkal fokozzák az addikciós hatásokat, de ez így alátámasztás nélkül nem tűnik többnek egy városi legendánál.
2011. márc. 12. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindet vegyszerezik, igaz bizonyíték nincs rá. Persze arra sincs, hogy a politikusok sikkasztanak 100 milliókat vagy milliárdokat mégis nyílt titok és nem urban legend...
2011. márc. 13. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Én spec kék meg szürke bondot szívtam.1,5 hónapja nem cigizek,és nem is akarok, eleje nagyon nehéz volt tény, első 3-4 óra, majd megőrültem.. meg olyan első 1-2 hétig elég ideges voltam.. lassan másfél hónapja lesz 2 nap múlva hogy nem cigizek, jobb a közérzetem, elkezdtem futni is, hogy még csak véletlen se gondoljak a cigire, jó hatással lett rám a futás, ez igaz.. nem is tudom valaki ajánlotta itt a gyakorikérdéseken.. ezerszer jobb a közérzetem,csak kicsit izomlázam van :D
2011. márc. 23. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki a bondot mondta. Igen, mindegyiket vegyszerezik, de a bondot, meg a legtöbb munkás cigit még jobban mint a többit, mert a munkások amúgy is sokat szívnak, meg a szegények stb. Egyébként méreg a bond, akárki akárhogy dícséri, ha már megakarok halni akkor legalább marlboro öljön meg...
2011. ápr. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!