Hogyan tudnek lemondani a cigirol?
Figyelt kérdés
Vagy legalabbis elerni h ne cigizzek ha mar leszokni nem is tudok.2012. aug. 17. 11:19
1/18 anonim válasza:
A nem cigizés és a leszokás között mi a különbség??
2/18 A kérdező kommentje:
Szerintem annyi h ha leszoko mar nem is kivanom, de ha csak nem cigizek attol meg kivanom...Koszi a kotekedest.
2012. aug. 17. 11:29
3/18 anonim válasza:
szerintem fokozatosan csökkentsd az adagot.Hirtelen abbahagyni úgy se fogod tudni.Hétről hétre egyre kevesebb.Csinálj egy tervet.Ezen a héten napi x szálat szívok.Következőn 2-vel kevesebbet,aztán már csak ennyit...
És találj ki magadban egy mondatot,egy célt,ami ösztönöz,hogy ne gyújts rá többre.
4/18 A kérdező kommentje:
En alapbol csak 3 max 4 szallat szivok egy nap mar 3 eve szoval az elso otlet nalam nem hiszem h bejonne,ez inkabb akkor jo ha sokat szivok, de amugy mar nekem is eszembe jutott, de ez az osztonzo jelmondat nem is rosz otlet.koszi
2012. aug. 17. 11:35
5/18 anonim válasza:
Nem kötekedésből írtam. Sztem meg szokjál le mert jóra nem vezet...,fogy a pénzed feleslegesen és nagy eséllyel leszel rákos. Ezek tudatában gondold át az egészet..
6/18 A kérdező kommentje:
+ az infartusos betegek 95%-a dohanyzik
2012. aug. 17. 11:38
7/18 anonim válasza:
"az infartusos betegek 95%-a dohanyzik"
Jó hülyék!!Nem kell követni a birkacsordát...
8/18 anonim válasza:
hm,értem.Hát ha 3-4 szál a napi,akkor azért nem olyan erős a függőség.Szerintem a jelmondatnál maradj akkor.Valami ilyesmi: Most kívánom,rágyújtok,és?Elszívom 2 perc alatt,vége.2 perc élvezet nem ér annyit,hogy később valamilyen betegséggel kelljen szembe néznem.Inkább erős leszek,megállom azt a pillanatnyi élvezetet és később egészséges maradok."
9/18 A kérdező kommentje:
Annyi az egesz h a szokas nagyur, es nehez arrol leszoni h kimenjek este egy setara es elszovjak egy cigit,a leg rosszabb az h nem is a cigirol kell leszokni.
2012. aug. 17. 11:43
10/18 A kérdező kommentje:
Az a leg rosszabb h sokszor ramtor h szijnom kell egy szallat, elszivom, es nem esik jol, pedig en ugy erzem h ez most egy szuper kielegules lesz,pedig ccsak csalodas.
2012. aug. 17. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!