Mennyiben változott meg az életetek?
Aki leszokott mennyivel jobb az életetek. itt arra gondolok hogy mennyi a különbség a két élet között...
pl: egy barátom azt mondta hogy amikor ő leszokott akkor kevesebb pattanása maradt....
Az életemben nem következett be semmilyen változás.
Talán annyi,hogy nem krákogok annyit,de kicsit még mindig szoktam,mert még mindig jön fel a slájm...pedig 8 hónapja leszoktam.
Illetve most már nem bírom a cigi szagát.Pl ha megölelem vagy megpuszilom azt a barátnőm aki dohányzik,érzem hogy bűzlik a szája meg a ruhája,előtte nyilván nem éreztem,hisz nekem is olyan szagom volt.
egy barátom azt mondta hogy eltűntek a pattanásai lehetséges vagy véletlen?
a 3. hónap a legnehezebb? páran azt mondták
Nekem amúgy sincsenek pattanásaim,szóval ez ügyben sem tudok nyilatkozni.
Illetve nekem egyik hónap sem volt nehezebb,vagy könnyebb.Meglepően egyszerűen ment számomra ez az egész leszokósdi.
Nekem az volt az első jele, hogy jóval könnyedebben szaladtam fel az aluljáró lépcsőjén.
Vagy ideges voltam, ha tudtam, hogy nem tudok majd x óráig rágyújtani... Na emiatt se kell már idegelnem magam.
Nem köhögök már.
Nem bűzlik a hajam, a ruhám, a szám, a kezem... a cigitől.
És még számtalan biztos...
am álitólag a futó táv leszokás után a 3-4 szeresére nö iletve a sebeség.
ma aról álmodtam hogy cigizek és ezért késtem le a vonatot. nem 1 Szer fordult elő ez az álom mit jelenthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!