Hogyan lehet túlélni az első pár órát/napot, cigi nélkül? Ilyenkor a lelki függőség erősödik, soha nem jutottam ennél tovább.
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 08:12
1/5 anonim válasza:
Én nem dohányzok,de sok osztálytársam dohányzott és még pár tanár.A tanárok azt mondták,hogy a rágóval kilehet bírni cigi nélkül
2/5 anonim válasza:
Hat ugy lehet ,hogy kivalasztasz egy napot es azon a nap eltuntetsz minden cigit a kozelbol.Eleinte furcsa es amikor erzed ,hogy kell a cigi egyel valami kicsi edesseget esetleeg valtoztass etrendet ,ugy hogy tobbszor egyel egy nap amikor kell cigi vagy epp oszd ugy el a penzed ,hogy ne jusson cigire....Edesapamnak ez bevalt...utanna lehet hizol par kg-ot de az ha mozoksz lemegy....
3/5 A kérdező kommentje:
Az eltüntetés nem pálya, kedves párom makacs mint az öszvér és nem hajlandó kimenni a konyháig sem...
2012. aug. 7. 09:02
4/5 anonim válasza:
Hat akkor epp azert ne legyen cigi sem ha makacs:)
5/5 A kérdező kommentje:
ha ez olyan könnyű lenne... ha ketten vágnánk bele tuti könnyebben menne, de ő nem is hajlandó, ő "szeret cigizni"... meg minek akarok leszokni... én is szeretek, de ha egyszer lassan kajára se futi, nemhogy bagóra... pedig még sodorjuk is... :(
2012. aug. 9. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!