Mennyibe kerül egy doboz Champix?
Figyelt kérdés
Nektek megérte megvenni? Leszoktatok?2012. júl. 23. 20:26
1/11 anonim válasza:
Előszöris: vényköteles!
Ára:28x (kártyacsomagolásban)-11 610 Ft
28x (kartoncsomagolásban)-12 125 Ft
Nagy akaraterő s ezt a pénzt+ a cigi árát másra fordíthatod!
Tapasztalatot nem mondhatok, de drukkolok;)
2/11 anonim válasza:
Anyukám leszokott vele, de tényleg minden fejben dől el! Az viszont tény, hogy az ára motiváló erő, de ha úgy veszed, ha leszoksz vele hamar visszahozza az árát.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell, hanem a férjemnek, aki kb csodát vár. Ha ehhez is kell sok akaraterő akkor nincs értelme ennyit kiadni érte, mert ő a tapasz mellett is cigizett. :(
2012. júl. 23. 22:07
4/11 anonim válasza:
Vedd meg neki Allen Carr könyvét,az majd felnyitja a szemét.Vagy töltsd le.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi, de most mondja, hogy neki az sem segített. :(((( Kérdezőként offolok, de most tényleg van olyan, hogy valaki NEM TEHET RÓLA, DE NEM TUD LESZOKNI???? Mert ő mindig ezt mondja. Nekem is sikerült! de erre azt mondja, hogy mert én más vagyok. Erre mondom, hogy de b*ki én is szenvedtem, mindenki szenved egy hónapig, csak azt ki is kéne bírni!!! Ő mindent megmagyaráz. És nem érti, hogy baromira nincs napi 700 Ft-unk a tüdőrákjára!
2012. júl. 23. 22:42
6/11 anonim válasza:
dehogy szenved mindenki
akinek fejben el van döntve, az nem szenved
7/11 A kérdező kommentje:
jó lehet. ezt csak neki mondtam, hogy felfogja, hogy másnak is nehéz nem csak neki.
2012. júl. 24. 13:47
8/11 anonim válasza:
de aztmondtad amúgy, ugye, hogy elolvasta a könvyet is.. biztos hogy elolvasta, vagy csak azt mondta? amúgy mondja is, hogy nem akar leszokni, vagy csak ezt mondogatja, hogy ő nem tud?
9/11 A kérdező kommentje:
Biztos elolvasta. Nem mondja, hogy nem akar. Azt mondja hogy le akar, csak nem sikerül neki, és ezt azzal magyarázza, hogy ő nem alkalmas arra hogy leszokjon. Szenved ettől, de mégsem tud drasztikus lépéseket tenni. Állandó kudarc rövidtávú próbálkozásokkal.
2012. júl. 24. 14:30
10/11 anonim válasza:
Az én véleményem,az igaz fejben kell a dolognak eldőlnie.
De az elvonási tünetek mindenkinél ott vannak,és elég kemények.
A Champix abban segít,nincsenek elvonási tünetek,vagy legalábbis minimálisak.
Meg tudod állni,hogy ne gyújts rá.Én most a kúra alatt vagyok,és nem gyújtottam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!