Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csak én nem köptem ki a tüdőm...

Csak én nem köptem ki a tüdőm az első cigarettámnál?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy majd meg fulladt az elsőnél, nagyon rossz érzés volt a torkában. Az utóbbi nekem is megvolt, mivel letüdőztem és mélyre szívtam, de egyáltalán nem is szédültem meg semmi. Egyébként nem cigizek, csak nagyon ritkán. Nem érzek hajlamot a rászokásra, hiszen 15 évesen ilynekre nincs szükségem. Más hogy volt az elsőnél?
2012. júl. 31. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:

én kb ennyi idősen szívtam egyet, majd meg haltam, de az csak 1 szál volt, és nagyonrészeg voltam, lehet nem is jól szívtam, illetve felénél eldobtam. az erős is volt nagyon, szóval az nem számít :D mindegy, az lényeg hogy utána 16évesen józanul úgy gondoltam, hogy megpróbálkozok elszívni egy cigit, egy kb kék szofi erősségűt (szóval nem is túl gyengét) szívtam, és már az első jól esett. meg is lepődtem, persze kicsit karcolt, meg nem akartam volna egyből mégegyet, de még aznap este még egy szállal elszívtam, aztán pár napig nem, de kb egy hét múlva megint, az is jólesett...aztánjól rászoktam, és a legerősebb cigiket szívtam egy ideig. fuj:D

azóta meg leszoktam. ennyi a történetem :D

2012. júl. 31. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Én többször is köhögőrohamot kaptam anno az első cigiktől.De csak azért,mert sz@r minőségűt adtak a kezembe:piros Viceroy,meg hasonlók.Így nem is csoda,hogy majdnem megfulladtam,meg is utáltam a cigit egy időre,hiába tukmálták rám a barátnőim,nem fogadtam el.Nekik csak menőzésre kellett én meg azt mondtam,hogy nem vagyok hajlandó megfulladni azért,hogy menőzzek,sőt,az inkább égő.Akkor már legalább tüdőzzék le.Végül csak elfogadtam egy szálat,letüdőztem és egyáltalán nem köhögtem.Az valami vaníliás slim volt.Azért nem mindegy a minőség.Akkor annyira megízlett a cigi,hogy rá is szoktam.:)Az biztos,hogyha meg akarjuk előzni a rászokást,akkor valami nagyon pocsék cigit kell elszívatni az illetővel,ennyi a tapasztalatom.Minőségtől függ minden.
2012. júl. 31. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, én sem fulladtam meg. 14 évesen szívtam az elsőt, a torkomnak nem volt jó érzés... de olyan rossz se. Mintha csak passzívan dohányoznék.

Azóta buliban, társaságban rágyújtok, de én sem remegek azért, hogy "adjanak már egy szálat", mint egyesek. Meg nem mindig tüdőzöm le, lány vagyok, inkább csak mentolosat, vagy gyengét szívok.

2012. júl. 31. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem fulladtam meg sőt tökjó volt. Persze kicsit kapart de az azért volt vagyis akkor amikor nem ment le teljesen és a torkomon ragadt, de akor gyorsan kifujtam azt szívtam ujjat
2012. aug. 1. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:
én 12 évesen szívtam el az elsőt de semmi bajom nem volt...a második szálat már úgy szívtam hogy letüdőzöm,de attól sem volt semmi bajom csak egy pici nyomást éreztem a tüdőmben, semmi mást...
2012. aug. 6. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!