Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi látszik meg először egy...

Mi látszik meg először egy dohányoson, kb.13 éves srác? Mondjuk szottyadt bőr, mert szaga az nincs és nem vagyok benne biztos, hogy cigizik?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki cigizik 13 évesen, mint ahogy én is cigiztem nem látszik semmi. 36 vagyok és nem szottyadt a bőröm. Akkor látszanak dolgok, ha a tisztálkodást hanyagolja... HA 60 éves körül lenne látszana, hogy cigizett 30-40 évig. De így semmi.
2012. jún. 5. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Anyám 66 éves, 40 éve cigizik, és 50-nél többnek senki nem mondja. Nem lehet általánosítani. Aki elhanyagolja magát, az cigi nélkül is, aki meg nem, az cigivel sem.
2012. jún. 5. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
23%

a hány éve cigizik anyád szöveg jelentéktelen, ha nem nyögöd ki, hogy napi 2 szálat vagy 2 dobozzal szív el.

Meglátszik rajta, ha cigizik: iskolai szüneteken remegve rohan a budira, s mikor visszajön büdös, bagószagú a szája, a keze, a ruhája.

2012. jún. 6. 00:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetne érezni rajta. Nekem pl. a pulcsim ujja mindig beveszi a cigi szagot és a hajam is, de tuti, hogy a leheletemen is érezni lehet, mert én is érzem más dohányzókén. Ha a kérdést aggódó anyuka írta, érdemes sunyiban a gyerek ruháját megszagolni, vagy valami fabrikált indokból megölelni, adni neki egy puszit az arcára, és akkor le lehet buktatni.
2012. jún. 7. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:

gondolom egy aggódó anyukáról van szó :D

egy tizenhárom éves kissrácon még semmi. beszélgessen el vele

2012. jún. 7. 19:59
 6/6 grofuram ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb rákérdezni váratlanul hogy bagózik-e, esetleg az is dob a dolgon ha van ott valaki akiről tudja hogy büntetést kap ha igen a válasz...de persze nem a válaszra kell figyelni hanem a reakcióra, ha egy ön egy anyuka akkor kell annyira ismerje 13 évesen hogy olvas a reakcióiból
2012. jún. 8. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!