A barátom szülei bent cigiznek a lakásban, ezért a srác ruhái folyton bűzlenek. Az én szüleim pedig neheztelnek rá a szaga miatt. Mi ilyenkor a teendő?
Az ilyen retardált szülőket sosem értem meg. Az én szüleim is láncdohányosok, mégsem dohányoztak soha a házban, ha apu néhanapján bejött cigivel a teraszról, egyből el szokta valaki nyomni neki - a szabály, az szabály.
A saját egészségüket b*sszák úgy tönkre, ahogy akarják, de emiatt a gyerekük szívjon? Passzív dohányosként sokkal védtelenebb a tüdeje a füsttel szemben, nem beszélve az általad leírt kellemetlenségekről: bűzlik mindene.
A srác igyekezzen elköltözni onnan mihamarabb, biztos nem fognak engedni a szülők, az ilyen barmok nem szoktak változtatni a szokásukon olyan profán semmiségek miatt, mint az utóduk egészsége...
off: bunkóságnak tartom, hogyha vendégségbe megyek, BÜDÖSEN kell haza menjek, mert nem bírják ki azt az 1-2 órát, hogy ne gyújtsanak rá, vagy olyan helyen tegyék, hogy ne legyek büdös.
Vannak dohányzó barátaim, ha az ember belép a lakásukba, sehol nem érzik a cigiszagot. Mert a nő van olyan intelligens, és vagy az erkélyen gyújt rá, vagy kihajol az ablakon.
Ha téged nem tisztelnek meg ezzel, hogy nem büdösítenek be, a szüleiddel is így viselkednének?
De sajnos tudom, hogy azt is kifejezésre akarják juttatni, hogy nem az általuk leginkább kedvelt személy a barátom. Van egy ilyen célzata is sajnos. Ezért is vagyok kínban.
Az az ötlet, hogy a ruhát kinn kellene hagyni a teraszon, már az én fejemben is megfordult, de sajnos tulajdonképpen nincs is náluk szó szerinti terasz. Van egy lépcső, és kész. Onnan meg a kutyáik simán elhurcolnák a cuccainkat reggelre. Arra is gondoltam, hogy felakasztanám a ruhákat az egyik fára, de akkor meg a csapadék jöhetne szóba mint veszélyforrás, a madarak anyagcseréjével karöltve...
Annyira bírom, mikor mondja a barátom, hogy "anya mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy jobb legyen a helyzet"... semmi a világon nem változik, mert ugyanúgy ott gubbasztanak a kanapén és szívják egyik cigit a másik után. Néha egy légfrissítős fújást ejtenek meg, de az még csak tetézi az amúgy is fojtó szagokat.
Eddigi válaszaitokat köszönöm!
balkalolka - nagyon hasznosnak találom az ötletedet! Köszönöm szépen! A falkaszagos magyarázattal pedig egyenesen bearanyoztad a napomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!