Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác elhívott moziba, mi a teendő a fizetésnél?
Úgy értem, megveszi a jegyeket, és nekem mondanom kell, hogy adjam bele az én részemet, vagy vegyem természetesnek, hogy a srác fizet? A popcornnál is ugyanez a dilemmám. Most lehet tök butának néztek, de nem akarom lehúzni a srácot, és régen voltam randizni is és nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. Hogy mondjam meg neki ezt a dolgot, és mikor?
Előre is köszi!
Én úgy szokatam csinálni, hogy amikor a pénztárnál fizet akkor én is előveszem a pénztárcámat és közlöm, hogy az én részemet szeretném én fizetni. Ilyenkor általában még nem történik semmi, ő fizet. A pénztártól távozva, kezembe a pénzzel mégegyszer közlöm, hogy neki sincs saját keresete, szeretném én fizetni. Ha nem engedi nem nyitok vitát, ha pedig belemegy odaadom a pénzt.
L/19
Nyugodtan pontozzatok le,de én azt mondom, hagyd hogy fizessen! 5 hónapja vagyok együtt a párommal, az első randitól kezdve Ő fizet mindent, ha valahova elmegyünk! Ő hív el, így tisztába van vele, hogy Ő fizet, a helyet sem én választom, és nem fintorgok, ha olcsóbb cukiba ülünk be!
A Te esetedben úgy látom, hogy ez talán az első randik egyike, ahol pláne nem Neked kell fizetni! Nem kerülsz kellemetlen helyzetbe nyugi, és ezzel nem húzod le.
Tanácsokat leírták, egy picit off lesz, csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy "alap dolog hogy nem a lány fizet". Ezt sose értettem, főleg a fiatalok körében. A 15-20éves korosztálynál miért ne fizethetne? Egyik félnek sincs önálló keresete, mindegyiknek a szülő adja a pénzt. 1 napra 5ezer forint és akkor a többi napon meg sehova ne menjenek mert a szülőktől nem kap több pénzt?
Ilyen eset mondjuk kivétel, ha először hív moziba és most kezdődik a kapcsolat. Mindenesetre az a legtisztább ha előveszed a pénztárcát fizetésnél, ha ő akar fizetni úgyis szól, hogy nem kell. Ugyanez popcornnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!