Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 15 éves srác vagyok és havi 1...

15 éves srác vagyok és havi 1 dobozzal szívok el ez soknak számít vagy kevésnek? Most a dohányzókat kérdezem.

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
pont havi egy dobozzal több, mint amennyit kéne
2012. máj. 28. 19:39
 2/12 A kérdező kommentje:
azokat kérdezem akik szintén dohányoznak
2012. máj. 28. 19:40
 3/12 anonim válasza:
Az rengeteg!Én is dohányzom de én 40 éves vagyok!Hagyd abba amig tudod!Minél több ideig szivod annál nehezebben tudsz majd leszokni róla!!!
2012. máj. 28. 19:53
 4/12 A kérdező kommentje:
én igazából azért szívok ennyit mert haverok és barátnők csak velük ha nem velük vagyok akkor nem is szívok
2012. máj. 28. 20:01
 5/12 anonim válasza:
Ne dohányozz!!!Akkor sem ha a haverokkal vagy!!!Hülyeség!!!Hagyd abba!!!
2012. máj. 28. 20:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy láncdohányoshoz képest kevésnek, egy 15 éves sráchoz képest k*rva soknak.
2012. máj. 28. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:

én 14 vok és heti 2 dobozzal szívok

de te ne cigizz

2012. máj. 28. 20:34
 8/12 anonim válasza:
7/7 NEKED SEM KÉNE!!!
2012. máj. 28. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor az nagyjából napi 1 szálat jelent vagy több szálat minden 2./3./4. nap, de az eloszlás nem számít ilyen szempontból. Elméletileg ez évi 360 (+/- néhány ) szálat jelentene, gyakorlatilag viszont jelentős eély van rá, hogy kevesebb, mint 1 éven belül, te áttérsz egy nagyobb mennyiségre, ugyanis az, ami most elég, annak a hatása hamarosan már csak a felére fog csökkeni, ezért több szál kellesz ugyanahoz a hatáshoz, ami eddig megvolt havi 1 dobozzal. Ez azért van, mert a szervezet alkalmazkodik.

A válasz relatív, mivel egy láncdohányoshoz viszonyítva havi 1 doboz kevés, egy szociális dohányoshoz viszonyítva pedig átlagos.

Ettől függetlenül viszont, amennyiben tisztán akarod látni a saját diagrammod, végezd el a mateket a mostani korodtól számítva 5 évre, majd 10 évre és gondolkozz el azon, hogy 1800, illetve 3600 szál cigaretta soknak vagy kevésnek mondható ( és ez még a legjobb esetre vonatkozik, mert amint írtam, nagyobb a valószínűsége, hogy fél éven belül a havi 1 doboz cigaretta már ne legyen elegendő ).

2012. máj. 28. 23:24
 10/12 Phoney ***** válasza:
Én mindig kocadohányos voltam (most már kb 10 éve), és a legdurvább időszakban 2 dobozt szívtam havonta. Havi 1 doboz is érezhetően lerontotta a közérzetem, és SOKKAL jobban érzem magam azokban a hónapokban, mikor egyáltalán nem szívok.
2012. máj. 30. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!