Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hány évesen szívtad el az...

Hány évesen szívtad el az első cigidet és milyen körülmények közt?

Figyelt kérdés
úgy értem bandában, vagy csak úgy magadtól, esetleg szülőktől csórtál? Én 12 évesen haverokkal.
2012. júl. 30. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
14 évesen az erkélyünkön. Utána haverokkal.
2012. júl. 30. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Én kb 11 évesen, és természetesen nem egyedül. A barátnőkkel összefogva, bandában. Egy másik lány feldobott minket az iskolában, igy mindannyiunk szüleit behivatták az iskolába. Volt is balhé otthon.

Viszont azóta sem dohányzom, pedig nagyon sok év eltelt azóta.

2012. júl. 30. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
12 és fél évesen, osztálytársakkal. az egyik lány ajánlotta fel hogy ad nekem és a barátnőimnek. suli után mentünk pár utcát egy csöndesebb helyre, és ott.
2012. júl. 30. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:

14 évesen, egyedül, itthon, merő kíváncsiságból anya cigijéből elloptam egy szállal. Tetszett, vicces érzésnek találtam, loptam még párat. Aztán lebuktam vele, anya pedig azt mondta, ha tiltja annál jobban csinálom. Pillanatok alatt rászoktam.

20/L

2012. júl. 30. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első slukkomat haverom cigijéből szívtam mikor elmentünk sétálni szilveszterkor 12évesen a teljes szálat meg rá 2 hónapra egy másik haverom erkélyén.
2012. júl. 30. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
14, egy barátnőmmel, reggel suli előtt.
2012. júl. 31. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
12 évesen uncsitesommal ő 16 volt és ott volt a 14 éves másik uncsitesóm is. Táborban voltunk.
2012. aug. 1. 00:21
 8/8 anonim ***** válasza:
12 évesen, anyuméból csórtam, és mikor elment dolgozni itthon.. kb 1,5 napig hánytam, szédültem enni nem birtam, jött nekem a melegség, nagyon rosszul voltam.. Aztán később még szívogattam mert hiányzott az első szálam után, hiába voltam tőle rosszul, aztán azóta is cigizek :/ 12 éve. Most 24 vagyok.
2012. aug. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!