Hány évesen szívtad el az első cigidet és milyen körülmények közt?
Figyelt kérdés
úgy értem bandában, vagy csak úgy magadtól, esetleg szülőktől csórtál? Én 12 évesen haverokkal.2012. júl. 30. 10:27
1/8 anonim válasza:
14 évesen az erkélyünkön. Utána haverokkal.
2/8 anonim válasza:
Én kb 11 évesen, és természetesen nem egyedül. A barátnőkkel összefogva, bandában. Egy másik lány feldobott minket az iskolában, igy mindannyiunk szüleit behivatták az iskolába. Volt is balhé otthon.
Viszont azóta sem dohányzom, pedig nagyon sok év eltelt azóta.
3/8 anonim válasza:
12 és fél évesen, osztálytársakkal. az egyik lány ajánlotta fel hogy ad nekem és a barátnőimnek. suli után mentünk pár utcát egy csöndesebb helyre, és ott.
4/8 anonim válasza:
14 évesen, egyedül, itthon, merő kíváncsiságból anya cigijéből elloptam egy szállal. Tetszett, vicces érzésnek találtam, loptam még párat. Aztán lebuktam vele, anya pedig azt mondta, ha tiltja annál jobban csinálom. Pillanatok alatt rászoktam.
20/L
5/8 anonim válasza:
Az első slukkomat haverom cigijéből szívtam mikor elmentünk sétálni szilveszterkor 12évesen a teljes szálat meg rá 2 hónapra egy másik haverom erkélyén.
6/8 anonim válasza:
14, egy barátnőmmel, reggel suli előtt.
7/8 anonim válasza:
12 évesen uncsitesommal ő 16 volt és ott volt a 14 éves másik uncsitesóm is. Táborban voltunk.
8/8 anonim válasza:
12 évesen, anyuméból csórtam, és mikor elment dolgozni itthon.. kb 1,5 napig hánytam, szédültem enni nem birtam, jött nekem a melegség, nagyon rosszul voltam.. Aztán később még szívogattam mert hiányzott az első szálam után, hiába voltam tőle rosszul, aztán azóta is cigizek :/ 12 éve. Most 24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!