Mara Acoma kérdése:
Hogyan tudnék gyorsan leszokni a cigiről?
Figyelt kérdés
16 éve dohányzom, ideje lenne abba hagyni, főleg hogy babát tervezünk. Olvastam, hogy van egy könyv, Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról ,de sehol sem találom. Hangoskönyv vagy .prc fájl kellene, ha tud segíteni valaki.
Előre is köszi szépen :)
2012. júl. 30. 12:48
11/19 anonim válasza:
A könyv segíteni fog.Még nekem is segített,pedig én megrögzött dohányos voltam,nem is akartam letenni a cigit,de meggyőzött,hogy megpróbáljam és sikerrel jártam.Sok sikert neked is!
12/19 A kérdező kommentje:
Most fogom elnyomni az utolsó cigit. Holnaptól nemdohányzó vagyok:) Jó könyv nagyon!!!
2012. júl. 30. 21:13
14/19 anonim válasza:
Én már leszoktam
biibibibiibibibibibiibibibiibbibibibi
16/19 anonim válasza:
Én is a hangoskönyvet hallgattam végig még úgy május vége felé. 10 napig minden oké volt aztán jött egy nehezebb időszak és visszaestem. Utána elég sokat szívtam, majd július elején 3-4 napig nem gyújtottam rá aztán visszaestem. Most 12 napja nem szívtam cigit miután újra meghallgattam. Egyébként, ha újra elkezdesz cigizni számíts arra, hogy nagy pocsék lesz az első pár szál.
17/19 anonim válasza:
Az utolsó hozzászóló vagyok. Azóta, hogy írtam vettem egy goldengate töltőt primus hüvelyt meg primus vanilia-cherry dohányt. Akkor ez a leszokás kicsit várat még magára. Viszont így még mindig jobban járok, mint hogy venném a bolti cigit egyre emelkedő áron.
18/19 anonim válasza:
Egyél raklapszám negrót és tuti h leszoksz... ;))
19/19 anonim válasza:
Jó,hogy idetaláltam!:) Én a 11-es Válaszoló dettója vagyok de érdekelne ez a dolog.Neki írni is fogok egy privátot,de addig is ha Valaki át tudná küldeni privátban megbeszélt e-mailre vagy MSN-re a fájlt,annak örülnék,mert az Én torrentes oldalamon ez nincs fönt.
( Egyébként tényleg ennek segítségével egyik napról a másikra le lehet tenni a cigit akarás nélkül!?:O )
Köszönöm szépen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!