Sok ismerősöm cigizik és nem tudom, hogy én is kipróbáljam-e vagy szokjak-e rá! De nem az ő kedvükért csak simán velük cigiznék! (szeretnék is meg nem is) de persze tudom hogy káros meg minden. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A sulimban nagyon sok 7.-es meg 8.-as cigizik és sokan csak 13 évesek.Van pár srác akiket ismerek és tudom,hogy minden szünetben cigiznek és még suli után is!Ez szerintem naponta kb. 5-6 szál cigi.De most csak 1 srácról lenne szó,aki szintén sok cigit szív,de még csak 13 éves(nemsokára 14).Ő már állítólag 3 éve cigizik ami azt jelenti,hogy már 10-11 éves kora óta!Nem tudom,hogy mit csináljak,mert(lehet,hogy hülyén hangzik,de szeretem a cigi füstöt)még nem cigiztem,de sokszor gondolok arra,hogy ki kéne próbálnom,és akkor velük mennék cigizni,mert az egyik barátnőm is velük cigizik,és ők a menők...szóval nem tudom hogy mit tegyek?!2009. júl. 15. 13:13
31/33 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Nem cigizek és lehet h idősebb vagy nálam de nem sokkal kb 2 évvel :P
2009. dec. 4. 19:36
32/33 anonim válasza:
Ha szeretnél 10centis péniszt és 160as testmagasságot és kedved van elb***ni az életed akkor gyerünk te konformista birka! Alkalmazkodj csak a környezetedhez. Ha mindegyik öngyilkos lesz akkor te is követed őket, vagy van önálló döntésed is?
33/33 anonim válasza:
látom már régi kérdés de nekem is megforult a fejemben hogy kérek a barátomtól cigit,mert ő cigizik.
aztán még sem kértem és nem is fogok,nem akarok úgy járni mint nagyanyám->szívelégtelenség,minden nap rengeteg gyógyszer :) szval remélem te sem fogsz rászokni :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!