Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sok ismerősöm cigizik és nem...

Sok ismerősöm cigizik és nem tudom, hogy én is kipróbáljam-e vagy szokjak-e rá! De nem az ő kedvükért csak simán velük cigiznék! (szeretnék is meg nem is) de persze tudom hogy káros meg minden. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A sulimban nagyon sok 7.-es meg 8.-as cigizik és sokan csak 13 évesek.Van pár srác akiket ismerek és tudom,hogy minden szünetben cigiznek és még suli után is!Ez szerintem naponta kb. 5-6 szál cigi.De most csak 1 srácról lenne szó,aki szintén sok cigit szív,de még csak 13 éves(nemsokára 14).Ő már állítólag 3 éve cigizik ami azt jelenti,hogy már 10-11 éves kora óta!Nem tudom,hogy mit csináljak,mert(lehet,hogy hülyén hangzik,de szeretem a cigi füstöt)még nem cigiztem,de sokszor gondolok arra,hogy ki kéne próbálnom,és akkor velük mennék cigizni,mert az egyik barátnőm is velük cigizik,és ők a menők...szóval nem tudom hogy mit tegyek?!
2009. júl. 15. 13:13
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
én egyszer kipróbáltam a cigit- semmi "ize", büdös lett a lehellettem és még azt az egy szál cigit is megbántam. nem éri meg!! tényleg! higgy nekem! csak a tüdődet teszed vele tönkre! és azért menők mert cigiznek?! anélkülis lehetsz "menő" hogy cigiznél! Életed vagy a hírnéved a fontossab?!
2009. júl. 16. 16:25
 22/33 A kérdező kommentje:
Hát nem csak azért menők mert cigiznek,de ezt már egyszer leírtam!De ez is része igen!!!
2009. júl. 16. 17:26
 23/33 anonim ***** válasza:

NEHOGY! kib*szottul nem menő a cigi! én is cigizek és rohadtul szar hogy rá szoktam. addig örülj amíg nem cigizel mert nagyon nehezen lehet leszokni róla!

és ha mondják hogy jajj de gáz akkor meg mondjad nekik hogy: "nem én fogok meghalni 25évesen" pl. :D

de komolyan. idiótaság. és anélkül is tudsz velük menni, hogy cigiznél. ez nem menő!!

2009. júl. 18. 14:50
 24/33 A kérdező kommentje:

Oké,köszi,de nem fogják azt mondani,hogy gáz ha nem cigizek!!

De azért köszi a válaszokat!

2009. júl. 18. 19:34
 25/33 anonim válasza:
50%

Kedves 13:22-es! Lehet, hogy nem kéne lenézni azokat akiknek 20 évesen már gyerekük van!!! Vagy írd le a véleményedet kultúráltan, vagy inkább ne is menj netközelbe! Én is 20 éves vagyok, férjnél vagyok, van 1 gyönyörű kisfiam és boldog az életem. Szóval szerintem jól gondold meg, hogy mit írsz!

Ja és nem cigizünk!!!

2009. júl. 22. 11:55
 26/33 A kérdező kommentje:
Ookkééé!!!
2009. júl. 24. 20:20
 27/33 anonim válasza:

kicsit szánalmas vagy te is meg az értékrended is."ők cigiznek és ők a menők"

"nem tudom h rászokjak-e?"szánalmas és nevetséges vagy.Most leszel hetedikes?előbb a szorzótáblát tanuld meg azt majd utána menjél cigizni h menő legyél!

2009. júl. 28. 13:59
 28/33 anonim válasza:

kicsit szánalmas vagy te is meg az értékrended is."ők a menők mert cigiznek"

"nem tudom h rászokjak-e?"

Most leszel hetedikes?Akkor előbb a szorzótáblát tanuld meg azt utána mehetsz "menőzni".kis hülye..

2009. júl. 28. 14:02
 29/33 A kérdező kommentje:
hülye vagy ám te...
2009. júl. 29. 11:22
 30/33 anonim ***** válasza:

NE!!!!!!!!!!!!!oltári nagy hülyeséég....és szánalmas is mások miatt rászokni.én 16 vagyok és 12 éves korom óta rendszeressen dohányzom és nem tudok leszokni sehogy sem sok pénz meg stbstbstb....

szóval....ha nem vagy hülye akkor nem .

(mondjuk egy "gyereknek" mondhtaom...)

2009. dec. 2. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!