Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok a dohányzó...

Mit gondoltok a dohányzó emberekről?

Figyelt kérdés
és a fiatal bagósokról? (15-16 év)
2012. júl. 18. 11:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Aki annyira dohányozni akar, az akkor is elszívja ha rákos tüdők vannak a dobozon. És már mindenhol agyon van nyomatva ez a 'rákos leszel' kampány, senki sem fog meglepődni ezek után hogy 'jé, tényleg tüdőrákos lehetek', mindenki tudja már hogy mit okoz. Szerintem ez ilyen 'halottnak a csók'.

Ilyen képeket pedig amúgyis láttunk már iskolában (általánosban és középsuliban is) biológián, elrettentésképpen amikor a káros szokásokról tanultunk. (Legalábbis nálunk volt, leépült drogosokról, alkoholistákról, roncsolt belső szervekről is néztünk képeket, dokumentumfilmet) És mégis ugyanúgy kiültek a diákok iskola után a térre cigizni, vagy rászoktak később.

Ha valaki nagyon érzékeny az ilyen dolgokra, akkor az tudjátok mit fog csinálni? Letakarja.

Azon kívül, hogy a 11-12 évesek menőzésből méginkább cigiznének mint előtte, sok hatása nem lenne.

Aki mégis leszokik, az nem a kép hatására fog, amúgyis megtenné.

Ha itthon is bevezetnék ezt, simán szívnám én tovább. Erős idegzetem van. :)

2012. júl. 21. 20:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem szoktam vissza,már 6hónapja állom a sarat.
2012. júl. 22. 16:46
 23/23 anonim válasza:
15 éves vagyok és 1 éve cigizek amit meg is bántam.. pénzkidobás és ha meg nincs cigim kattogok eléggé rendesen.. nem gondolok különösebben semmit a dohányos fiatalokról sem a felnőttekről.. aki le szeretne szokni annak azt kívánom hogy sikerüljön neki és legyen nagyon büszke magára hogy le tudta tenni. én is nagyon szégyenlem magam érte.. az utcán néha gyújtok rá, nem szeretek nagy tömegben mert látom a lenéző pillantásokat. és azt gondolom "nagyon igazuk van!" kivéve abban hogy a nagyobbnak tűnés miatt csinálom. egyszerűen szeretem is meg nem is. megnyugtató érzés az mikor van 1 doboz cigi a zsebemben de bűntudatom is van.. ki hogy érzi vessen meg, sajnos dohányzom.
2012. júl. 29. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!