Mit gondoltok a dohányzó emberekről?
Figyelt kérdés
és a fiatal bagósokról? (15-16 év)2012. júl. 18. 11:50
11/23 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, amíg nem kell szívnom más füstjét. Az utcán kikerülöm, nincs gond, de azt utálom, amikor szellőztetnék és a szomszéd teraszról dől be a füst. :S Egyébként meg mindenki azt kezd az életével, amit akar. Ha jól esik neki ,akkor dohányozzon csak.
12/23 anonim válasza:
Volt hír hogy DIREKT felemelik a cigi árát és meg fogják változtatni a szöveget. Nem az lesz hogy: "A dohányzás halált okozhat.. stb.. stb.." hanem képek lesznek benne, a poros tűdőröl, meg egyéb csúnya képek hogy lássák az emberek hogy: "Fúú, de csúnya ez a doboz, meghalhatok tőle, ilyenek tőrténhetnek velem?" Akkor már könnyebben le fognak szokni. De nem kellett volna elkezdeni a cigi gyártását, most már sokan rászoktak és hogy ha kiírtanánk a cigit a világon, akkor hát elég nagy baj lenne, kb. égne az egész város meg robbangatnának..
13/23 anonim válasza:
Arra bezzeg nem gondolnak, hogy azokat a képeket gyerekek is látni fogják... Szerintem ettől még senki nem fog leszokni.
14/23 anonim válasza:
És megint sikerült egy vitát generálni, grat. hozzá:)
15/23 anonim válasza:
Szerintem ez volt a célja. :) De én nem bánom, szeretek vitatkozni. Csak a káromkodós-egymást szidós veszekedéseket utálom, intelligens módon bárkivel, bármiről szívesen elvitázok. :)
16/23 anonim válasza:
Na olyan vita itt kevés van, ahol nem a személyeskedés, szitkozódás megy, és érvek-ellenérvek sorakoznának fel:)
17/23 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek joga van ahhoz,hogy azt csináljon a saját testével,amit akar.Persze az más kérdés,amikor mást is károsítanak vele önző módon,az szerintem is gusztustalan,például amikor a szülők a lakásban cigiznek a gyerekek mellett.De mi baj van azzal,hogyha valaki kulturáltan cigizik,csak magában,vagy félreáll?Őket nem kéne elítélni.Azt csinálnak,amit akarnak,nem tartoznak vad idegeneknek magyarázattal.El lehet ítélni azért,mert károsítja magát,de könyörgök,ki nem?Ma már nem lehet nem károsan élni.Az ételek is károsak,a levegő is,minden tele van tömködve tartósítószerrel és egy csomó minden rákot okoz.Csak ma az egészségesség a divat,ami nem lenne rossz,csak az emberek ebből is csak a rosszat tudják kihozni,mert elítélik azt,aki nem úgy gondolkozik,ahogy ők.A dohányzás nem is olyan káros,hogyha nem viszik túlzásba.
18/23 anonim válasza:
Szerintem egy dohányost,a sokkoló képek,nemhogy visszatartják a dohányzásban,hanem méginkább ösztönzik rá.
Meglátod a fekete tüdöt és elkap az ideg,hogy a tiéd is biztos ilyen.Mi okoz a cigisnek nyugalmat,mihez fog rögtön nyúlni?
Ezt direkt csinálják velünk,nehogy véletlen megérjük a nyugdíjat.
19/23 anonim válasza:
Ausztráliában, angliában stb. már vannak rajta tüdőrákos képek. jelenleg angliában élek (most pont hazajöttem egy hétre, felüdülés az olcsó cigi), 8 font a piros lucky amit én szívok, halott emberekről van rajta kép és így is meglepően sokan dohányoznak az UK-ban. Engem sem zavar, néha poénkodok is a pénztárossal hogy az impotenciásat adja, meg ilyesmi. (egy lefele görbülő cigivel jelképezik az impotenciát rajta, tényleg vicces.)
20/23 anonim válasza:
Smacilaci,visszaszoktál?Üdv a klubban,én is:D 3 hónapig bírtam.Mi,dohányosok,tartsunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!