Miért van annyi ember, aki szó szerint utálja a dohányzókat? Mitől alakult ki ez a szemlélet? Mi az, amit utálnak bennük?
Globálisan nem minden cigis visszataszító. Viszont a dohányosok nagyon nagy részét nem érdekli az, hogy a dohányzás zavar másokat, és károsítja az egészségüket.
pl.:
-Nemrég volt tűzriadó az munkahelyemen. A teljes személyzet levonult egy vékony betonszigetre, és ott áltunk egymáshoz nagyon közel. Egy csomó dohányos leszarta, hogy nemdohányzók is vannak körülötte, és legalább 5-6 embert láttam a közvetlen közelemben, aki dohányzott...
-A társasházban ahol lakom, egy dohányos állandóan az épület bejárati ajtaja előtt dohányzik, még egy téglával ki is támasztja azt így az egész lépcsőház cigiszagtól bűzlik. Még az 5m-es előírt távolságot sem képes betartani az ajtótól.
-Amikor sétálok az utcán budapesten egy csomó iroda előtt ott dohányoznak és nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy más füstjét be ne szívnám.
-Rengeteg dohányost nem érdekli, hogy jön valaki más is az utcán mögött, simán rágyújt és szívom be a cigifüstjét.
-Egy csomó munkatársam szörnyen büdös tőle.
-Az erkélyen is dohányzik egy csomó ember, és ha kinyitom az ablakot jön be a cigifüst a lakásba.
-Egy csomó ember a lakásában dohányzik. Ha vele együtt laksz, vagy meghív magához házibuliba, akkor kénytelen vagy a füstjét szívni.
Szóval nagyon sok dohányos van, aki egy bunkó paraszt! A fentebb leírtak miatt általánosít a legtöbb ember és ezért nem kedvelik a dohányosokat. Nekem amúgy személy szerint nincs bajom azokkal, akik a fent leírt módon dohányoznak. Ha nem érzem rajtad, hogy cigizel, és sosem kell beszívnom a füstödet, akkor nincs bajom veled.
Én a dohányzást utálom, a dohányosokat csak sajnálom.
Hogy miért utálom? Mert szétment miatta a családom, mikor tini volt, és megölte több szerettemet is,aki nagyon fontos volt nekem. ( Volt köztük passzív dohányos is.)😡 Ha dohányost látok, legszívesebben kitepnem a kezéből a cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!