Miért van annyi ember, aki szó szerint utálja a dohányzókat? Mitől alakult ki ez a szemlélet? Mi az, amit utálnak bennük?
hogy a dohányzás károsabb, mintha drogoznának.*
Bocsi az elírásért.
Most már csak azt nem értem, hogy ha mindenki ennyire a dohányosok ellen van, miért nem zárják be a cigarettagyárakat? Egyszerű, mint az egyszeregy: nem lenne többet cigi, és senki sem szívná. De nem, itt mindenki csak rinyál, hogy büdös, káros, fúj, anyámkínja... Sok dohányos barátom van, és el sem hiszitek, de mikor a koliban bezárták a dohányzókat, én háborodtam fel legjobban. Volt egy hely, ahol ha akartak összegyűltek, cigiztek; most meg ott b*sszák a rezet az ajtó előtt, és ha ki akarok menni, akkor akarva-akaratlanul szívnom kell a cigifüstöt (nem azért, mert eddig is bejártam velük a dohányzóba, de az a szabad akaratomból volt, most meg mondhatni rákényszerülök).
Ez van, idióta országban élünk idióta emberekkel.
Az EU területén passzív dohányzás miatt kb. 70 000 ezren halnak meg évente.
Terror támadásban meg kb. 100-150-en. Szóval sokkal veszélyesebbek vagytok ti dohányosok, mint a terroristák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!