Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van annyi ember, aki...

Miért van annyi ember, aki szó szerint utálja a dohányzókat? Mitől alakult ki ez a szemlélet? Mi az, amit utálnak bennük?

Figyelt kérdés
És most ne jöjjön senki a közhelyekkel, hogy azt,hogy büdösek vagy káros,mert hamarabb meghal és lehet,hogy nem lehet tőle gyereke. Mert ez a saját dolga és,ha valaki figyel,akkor nem lesz büdös, sőt a mai cigik már korántsem olyan büdösek..Szóval mi az amiért utálni lehetne a cigiseket? Miért olyan "visszataszítóak"? Vagy ez is csak egy tudat ami kialakult?? 16L
2012. júl. 3. 22:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
96%
És mért kezd el vki cigizni? Általában lelki problémai vannak, boldogtalan, stresszes életet él. És inkább sajnálni kell vagy segíteni őket. Persze ha vki nem is akar kitörni ebből a függőségből, az meg is érdemli, hogy tüdőbajos legyen vagy más egészségügyi problémái legyenek. Rendben, rontsa el az életét, az övé, azt csinál vele, amit akar. Csak egyet kérek tőlük: ne ártson evvel másnak, ne tegye tönkre más életét.
2012. júl. 5. 23:05
 22/33 Genesz válasza:
96%
Engem az zavar bennük a legjobban , hogy úgy lenézik azokat akik nem cigiznek , mintha nem is ember lenne.
2012. júl. 6. 08:52
 23/33 anonim ***** válasza:
61%
Engem az zavar bennük a legjobban , hogy úgy lenézik azokat akik nem cigiznek , mintha nem is ember lenne. --->ezt miből szűrted le??
2012. júl. 6. 18:36
 24/33 anonim ***** válasza:
84%
Szinte viccessé válik az egész téma, ahogy elolvasom az előttem szólókat..:) Ez az agymosott társadalom. Megmondták nektek a nagy okos emberek, hogy a passzív dohányzás KÁROSABB mint az aktív, semmivel nincs ez alátámasztva, de ti vakon hisztek a rizsában. És most fognak jönni a nagy anti-dohányosok, hogy én mekkora f*sz vagyok. DE! Én nem azt mondom, SŐT! elítélem az olyan paraszt dohányosokat akik úgy dohányoznak, hogy minden közelében álló embert lesz*rnak és belefüstölnek a képükbe. Ez nagyon zavaró, idegesítő is tud lenni, de legyünk őszinték, hogy ezt a dohányzás témát sokkal jobban felfújták mint amennyire kellett volna. Annyira jól sikerült az agymosás, hogy Amerikában a fiatalok már úgy gondolják, hogy a dohányzás károsabb, mintha dohányoznának. Most már a dohányzók nagyrészt mindenhonnan ki vannak tiltva. Ez szerintem egyáltalán nem is lenne rossz, ha minden ilyen helyen kialakítanának egy dohányzóhelyet. Mert eddig a nemdohányzók érezték magukat kellemetlenül, hogy folyamatosan ki voltak téve a cigifüstnek (passzívan dohányoztak). Most ezzel a törvénnyel sikerült elérni, hogy a dohányosok érezzék rosszul magukat, mert pl. a munkahelyükön nem tudnak egy szál cigarettát elszívni, mert mindenhol tilos. Nem pénzbírságokkal kéne ezt szigorítani, mert ez megint nem a nemdohányosok védelme miatt lett bevezetve, hanem ismét a könnyű pénzbeszedési forma miatt. Meg kellene találni az egyensúlyt. Pl.: Van 1 munkahely ahol van mondjuk egy 4 emeletes épület. A bejárattól ha elmegy 5 méterre valaki dohányozni semmit nem segített a nemdohányos társain mivel az ablakon az összes füst beszáll, inkább menjenek el 30-40méterre ahol már nincsenek az épület falának közelében és így nem zavarnak senkit, nyugodtan hódolhatnak szenvedélyüknek.
2012. júl. 6. 22:26
 25/33 anonim ***** válasza:
66%

hogy a dohányzás károsabb, mintha drogoznának.*

Bocsi az elírásért.

2012. júl. 6. 22:29
 26/33 Genesz válasza:
63%
Tapasztalatból.
2012. júl. 7. 09:02
 27/33 anonim ***** válasza:
84%

Most már csak azt nem értem, hogy ha mindenki ennyire a dohányosok ellen van, miért nem zárják be a cigarettagyárakat? Egyszerű, mint az egyszeregy: nem lenne többet cigi, és senki sem szívná. De nem, itt mindenki csak rinyál, hogy büdös, káros, fúj, anyámkínja... Sok dohányos barátom van, és el sem hiszitek, de mikor a koliban bezárták a dohányzókat, én háborodtam fel legjobban. Volt egy hely, ahol ha akartak összegyűltek, cigiztek; most meg ott b*sszák a rezet az ajtó előtt, és ha ki akarok menni, akkor akarva-akaratlanul szívnom kell a cigifüstöt (nem azért, mert eddig is bejártam velük a dohányzóba, de az a szabad akaratomból volt, most meg mondhatni rákényszerülök).

Ez van, idióta országban élünk idióta emberekkel.

2012. júl. 7. 12:51
 28/33 anonim válasza:
82%
11 évig dohányoztam. Mindig figyeltem a nemdohányzókra. Gyerekek mellett és zárt térben soha nem gyújtottam rá, ha voltak mások is. Szerettem a szagát és szerettem a "rituálét" is, ami a cigizéssel járt. Több, mint egy éve letettem. Valami komolyan megváltozott. Nem bírom elviselni, ha utcán előttem cigivel mennek. Azt meg kifejezetten utálom, hogy a felettünk lakóktól a füst beszáll az ablakunkon. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem azért tettem le, hogy más mocskát KÉNYSZERBŐL kelljen szívnom. Tudom, hogy nem direkt mások bosszantása vagy megbetegítése a céljuk, mégis ez történik. Sajnálom, hogy valaha is cigarettáztam és másoknak ezt el kellett viselnie. Van olyan rossz a nem dohányzó oldalon is, mint a bujdosó, rossz pillantásokat kapó dohányzóknál.
2012. júl. 7. 22:12
 29/33 anonim válasza:
84%
én is utálom a dohányzokat.mert a füst büdös és káros rád és a dohányost egy kicsit se érdekli ha valaki képébe megy a füst.és de még mindig büdös és káros a cigi sőt aki belélegzi annak még károsabb.mert az én arcomba is füstöltek és ha valami kigyulladt és füst lesz nem biztos hogy túl éledt mert a tüdöd a cigi füstöl legyengült.
2012. júl. 21. 08:55
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Az EU területén passzív dohányzás miatt kb. 70 000 ezren halnak meg évente.

Terror támadásban meg kb. 100-150-en. Szóval sokkal veszélyesebbek vagytok ti dohányosok, mint a terroristák.

2017. febr. 17. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!