Miért van annyi ember, aki szó szerint utálja a dohányzókat? Mitől alakult ki ez a szemlélet? Mi az, amit utálnak bennük?
Azért utálom ezt a közhelyt,hogy büdös,mert,ha felszáll mellém a buszon egy ember, aki leizzadt és büdös, az is büdös!! Mégse kezdek el hisztériázni,hogy fürödj már meg b*szki.. Éééérdekes,hogy mégse hozza fel senki,hogy mennyi higiéniátlan ember van. És mert még sosem találkoztam olyannal,hogy valaki a képembe fújta volna a füstöt, lehet azért,mert viszonylag normális városban élek, normális társaságban vagyok.. OKÉ én is utálom, mikor széthajigálják a cigisdobozt vagy a csikkeket, de mennyi más szemetet látunk, eldobott üvegeket pl.
És más hasonló kérdésnél olvastam,hogy passzív dohányzás.. Nehogy azt mondja már nekem valaki,hogy annyitól passzív dohányos lesz,hogy rámegy egy kis füst.. Engem a cigifüstnél sokkal jobban irritál, a kipufogófüst, főleg mikor nagyon büdös.. Akkor tiltsuk be az autókat is vagy mi? Oké, azt értem, aki írta,hogy a szomszédja cigizik, mert én is társasházban lakok és van,hogy rágyújtanak és utálom mikor bűzlik a lépcsősor, de akkor szólj nekik, hogy légyszí menjetek már le az udvarra.. Ennyi!
Azoknak ez a hobbija, aki nem sportolnak, nem járnak el szórakozni, bánomisén nem írnak regényeket... xD
Unatkoznak otthon és szidják az egész világot, hogy meleg van, hogy hideg van, hogy a politika, hogy a dohányosok...
Érdekes, én a dohányzásra egy szokásként tekintek, valaki ezt csinálja vagy nem, egyéni döntés és kész.
Annak ellenére, hogy dohányzok (nem is kicsit és elég régóta), nem a cigi körül forog az életem, van elég elfoglaltságom, jól érzem magam a bőrömben.
Vagy ott van a pasim, soha életében nem dohányzott (egyszer 13 évesen kipróbálta, meg legutoljára a születésnapomon viccesen cukkoltam, ő meg beleszívott a cigimbe és közölte, hogy 'Undorító"), mégsem szidta soha a dohányosokat. Sőt boldogok vgayunk együtt, komolyan, számít, hogy ki cigizik, meg ki nem?
Azt a hülyeséget pedig agyonhallgattam már, hogy a passzív dohányzás még az aktívnál is károsabb. Akkor javasolok valamit mindenkinek, aki ezt mondja! Szokjatok rá és sokkal egészségesebben fogtok élni!
20/L
Utolsó: te már úgy írsz a dohányzásról, mintha az lenne a legegészségesebb a dolog a földön. :D
Amúgy meg vannak megrögzött emberek, akik nem szeretik a dohányosokat, de ez fordítva is igaz, olyanok is vannak (pl. te), akik meg a nem dohányzókat nem szeretik. :D
Csak hogy abban semmi káros nincs (persze ha nem alkoholista, drogos vagy hasonló), ha valaki nem cigizik, avval nem árt más embereknek, de ha valaki szívja, avval viszont árt. Akkor ki a rossz?
Tudom, hogy vannak káros hatásai (bár talán egy kicsit eltúlozzák, de ez a saját véleményem), nem mondtam, hogy egészséges.
Ha bajom lenne a nemdohányzókkal, akkor nem lenne két éve nemdohányos pasim :-) Épp ez a lényeg, szeressük egymást gyerekek, a cigi nem oszt, nem szoroz a tekintetben, hogy ki milyen ember!
Utolsó voltam
igen, akaratgyengék, emiatt buták: [link] önzőek, és a cigire pazarolják a pénzüket (szülők munkával megeresett pénzét) értelmes előrevivő dolgok helyett
ez egy divat a te korodban, később baromi nehéz lesz leszokni. számold ki, ebben az évben mennyi pénzt költöttetek rá haveri körben, ebből valószínűleg elmehettetek volna nyaralni a haverokkal pár napra Horvátországba.
én nem utálom a dohányzókat, akik nem dobálják a csikkeket, hanem saj
14 Akkor most a barátját is utálja?Ő sem dohányzik.
Mert most az antidohányosság a divat meg az akaratgyenge blabla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!