Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Okozhat-e ilyen hatásokat a...

Okozhat-e ilyen hatásokat a füvescigi?

Figyelt kérdés

Utána olvasgattam a dolgoknak, és olvastam, hogy okozhat mentális problémákat a füvescigi, gondolok én hangulatingadozásra, skizofréniára, paranoiára, vagy más dolgokra.

Első alkalommal, amikor csináltuk az elején kicsit beparáztam félelem érzet volt bennem, és az is eszembe jutott, hogy meghalok. Ez volt három percig, aztán többiek segítségével megnyugodtam, utána röhögtünk végig jó volt, viszont annyit kell tudni, hogy a bio volt amit szívtunk amit viszont soha többet nem fogunk, és a parát is ennek tulajdonítottuk be, meg hogy féltünk az első alkalomtól.

Szóval arra lennék kíváncsi, ha 1-2 havonta elszívunk egy füves cigit(persze rendeset nem bio-t) annak lehet-e valami mentális következménye, és, hogy következő alkalommal lehet-e ilyen félelem érzet?

2012. jún. 15. 15:01
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszokat, ezek segítettek a legtöbbet, főleg anonym-é ment a zöld pacsi az utolsó válaszolókéra.

Örülök , hogy találtam normális válaszadókat is.

2012. jún. 18. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!