Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Okozhat-e ilyen hatásokat a...

Okozhat-e ilyen hatásokat a füvescigi?

Figyelt kérdés

Utána olvasgattam a dolgoknak, és olvastam, hogy okozhat mentális problémákat a füvescigi, gondolok én hangulatingadozásra, skizofréniára, paranoiára, vagy más dolgokra.

Első alkalommal, amikor csináltuk az elején kicsit beparáztam félelem érzet volt bennem, és az is eszembe jutott, hogy meghalok. Ez volt három percig, aztán többiek segítségével megnyugodtam, utána röhögtünk végig jó volt, viszont annyit kell tudni, hogy a bio volt amit szívtunk amit viszont soha többet nem fogunk, és a parát is ennek tulajdonítottuk be, meg hogy féltünk az első alkalomtól.

Szóval arra lennék kíváncsi, ha 1-2 havonta elszívunk egy füves cigit(persze rendeset nem bio-t) annak lehet-e valami mentális következménye, és, hogy következő alkalommal lehet-e ilyen félelem érzet?

2012. jún. 15. 15:01
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
10%

hát Hollandiában kezdenek rá jönni hogy nem jó ötlet az hogy legális, mert nőt a skizofrének száma, nagyon roncsolja az adjad amúgy...de van pozitív oldala is rák ölő hatása van, ezért van orvosi fű is amit adnak betegeknek, de szerintem amit magyar országon kapnak az emberek fűből az nem olyan jó,

És mikor szívsz olyan könnyen bemesélsz magadnak dolgokat ami megrémiszthet, de ez is csak a hatása elképzeled bele éled magad elhiszed. Ne gondolj ilyenekre, és szerintem annyi nem ártalmas havonta, de azért óvatosan!!

2012. jún. 15. 15:07
 2/21 anonim ***** válasza:

Amit te bio-nak nevezel, az a legkevésbé sem bio, az egész hatóanyaga szintetikus. Annak meg kiszámíthatatlan a hatása.

Hangulatingadozást, skizofréniát, paranoiát nem 1-2 havi füves cigi fog okozni. Az meg hogy következő alkalommal milyen lesz... szerintem csak azért volt félelemérzeted, mert nem tudtad hogy mire számíts és féltél hogy nem jól sül el a dolog.

2012. jún. 15. 15:10
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"adjad"

azta

2012. jún. 15. 15:10
 4/21 anonim ***** válasza:
Első tájékoztatlak hogy hatalmas baromságot írtál. A fűnek nincs "rák ölő" hatása, és nem azért adják rákos betegeknek...
2012. jún. 15. 15:12
 5/21 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ.

Legközelebb , ha úgy adódik , előtte felkészülök, megnyugtatom magam, most már tudom milyen lesz, nem gondolok majd rossz dolgokra csak amit szeretek csinálni, és szerintem nem lesz baj.De nem fogunk nagyon.. az 1-2 havonta-t azért írtam mert kellett valami időpont de szerintem nyáron is ezzel együtt 2x fogunk, suli időben meg nem nagyon mert butít.

2012. jún. 15. 15:12
 6/21 anonim ***** válasza:
Kérdező ezt ne úgy képzeld el, hogy 10 joint után olyan zokni leszel hogy csorog a nyálad meg a seggedet sem tudod majd kitörölni egyedül. Akik naponta többször szívnak azok jutnak el olyan szintre hogy lassan beszélnek, meg képtelenek bármire is koncentrálni, de ismerek olyan embert aki évek óta szív elég sokat még sincs leépülve...
2012. jún. 15. 15:17
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#2 Én is ebbe bízok! a bio-t pedig az ilyen vegyes kémiai keverékre értettem. De olyat soha többet nem fogunk, rendeset se max 2 havonta , legközelebbi alkalomnál meg majd ellazulunk és nem lesz semmi baj. köszi a válaszokat!

2012. jún. 15. 15:18
 8/21 anonim válasza:
bió orvosi altató és hígítóból áll......eléggáz
2012. jún. 15. 15:19
 9/21 anonim ***** válasza:

De ne mondjátok már hogy bio annyira irritál xd

A bio természetes dologra utal, a herbálok amiről te beszélsz azoknak a hatóanyaga meg köszönő viszonyban sincsenek a természettel.

2012. jún. 15. 15:23
 10/21 A kérdező kommentje:
a bio-t értsétek mindenféle kémiai mellékanyagokkal ellátott füves ciginek.
2012. jún. 15. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!