Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Első füvescigi. Mire vigyázzak...

Első füvescigi. Mire vigyázzak? Mit kell tudnom róla?

Figyelt kérdés

Szeretnék érdeklődni, hogy mik a hatásai az első füvesciginek. Valamint h mennyitől fogsz betépni (mármint, hány slukk, és meddig tartsd lent...) am ezt úgy értem, hogy pont az ellenkezője a lényeg, hogy elsőre ne tépjek be (nagyon :DD) mert nemtudom mijen hatással lesz rám, mivel hallottam, hogy mindenkire más hatása van....ezért nem kéne nagyon beszívni :)) trollok, és a nagyonokosak kiméljenek, tapasztalt válaszokat várok. Éshogy miket tanácsoltok, mire vigyázzak...csak kipróbálni akarom, és nem naponta 10szer betépni :DD Köszi előre is :D

19/F

2009. nov. 4. 17:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
25%
viccescigi
2009. nov. 4. 17:38
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem elsőre kb semmilyen hatása nem volt, szóval ne félj, hogy nagyon be fogsz tépni.de nyilván attól is függ h mennyivel akarsz tépni? mert én elsőre negyed grammal téptem és annyi volt az egész h szédültem 1 kicsit és utána 2 percig megállás nélkül röhögtem, bár még ittam is rá, szóval nem tudom h melyiktől volt. ha fél g-nál többet szívsz akkor semmiképp ne igyál rá, mert szó szerint jézust fogod látni:D én úgy csinálom,hogy egy cigi dohányát meg kb fél g-ot elkeverek és úgy szívom, és az egy bő egy órás mindenenröhögés:D elv úgy kell h egymásután 3 slukkot szívsz azt letüdőzöd és 15-20 mp.ig bennttartod. de az nagyon fontos, hogy tüdőzd le, mert kül nem ér semmit az egész.ez nekem is mindig bejön. ahhoz h ilyen röhögős hatást érezz sztem 2-3 alkalom kell meg addigra belejössz. elsőre fél grammnál többet sztem ne szívj, és nem árt ha van vmi józan-féle ember a közelben:D de azért vigyázz, és ne szokj rá, és ne vidd túlzásba:D sok szerencsét, rem segítettem:D
2009. nov. 4. 18:52
 3/27 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: köszönöm szépen, sokat segítettél :)))

remélem nálam is mindenenröhögős hatása lesz, mivel a haverokat már láttam betépni, és nem mindig voltak felhőtlen hangulatban....bár ők túl szokták szívni magukat xD

igen, szerintem 1-2 letüdőzött slukk után megállok, mert elég lesz annyi elsőre :))) Inni akkor nem fogok rá, bár am sem jellemző rám...és józan emberke meg lesz, rá tudunk számítani :))

még1szer köszi a választ :)) még jöhetnek hasonló élmények/tapasztalatok :)

2009. nov. 4. 19:40
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem úgy a jó ha 3an szívjátok.csináltok 1 g-ből 2 cigit.gyújtásnál javaslom h te kezdd és szívj bele 3 slukkokat.addig tartsd lent amíg vissza nem ér hozzád.ha elfogyott a csigát be is rakhatjátok 1 kicsit nyelv alá;)

az előny ha házban vagytok és nem fagytok meg kint! vmien rostos üdítő legyen a közelben de víz is jó:D ha jó a minőség ellazultok boldogság lesz és csőlátás:D ha nem ütött be akkor ott a másik szál:D ja és ha korog a gyomor ne egyetek 1 darabig mert csökkentheti a hatást!zene is javallott. jó lazulgatást;)

2009. nov. 4. 20:27
 5/27 anonim ***** válasza:
82%

3 emberre 1g-ből 2 cigi??? Kezdőknek?? Teishülyevagy. Mért nem lehet már felfogni, hogy amit te kézhez kapsz kisöcsém az nem 1 gramm hanem 1 pakk rejtélyes súlyú tartalommal. Vagy mindig leméred magadnak digin? A másik meg hogy amit te elszívsz azt ne javasolgasd már kezdőknek. Mi elsőre kb. 0,3-at szívtunk el 1 cigiben 5en de mindannyian úgy betéptünk, mint a gerely, legtöbbünk hallucinált is. Pedig akkor még nem 15% feletti THC tartalmú füvek voltak, hanem jóval gyengébbek.

Kérdezőnek: Azt kell tudnod hogy ha nem pozitívan indulsz neki hanem szorongva akkor rosszat fog adni és ha mellé még túl is szívod magad életed legrosszabb élménye lesz. Ha oda figyelsz, hogy ne szívj sokat, jó lesz a hangulat és fogyasztasz elé sok folyadékot remekül fogod magad érezni. Legyen nálatok csoki és cukor, ha valakinek leesik a vércukra etessétek meg vele. Lehet épp te leszel az. Ez múló rosszullét, szédül az ember ha feláll, sápadt, kimegy az erő a lábából. Egy kis cukor és elmúlik.. Nem is tudom, nagyjából ennyi, írj ha még kíváncsi vagy valamire.

2009. nov. 5. 09:59
 6/27 anonim ***** válasza:
20%
jó csicska lehetsz 09:59!!!pfff azért tudom h megvan az 1 mert előttem mérik le és úgy adják oda te fasz.meg nem is mernének átbaszni. és jobb lenne ha anyádat offolgatnád köcsög!
2009. nov. 5. 11:29
 7/27 anonim ***** válasza:

vegyetek egy grammot(2000-2500Ft), és természetesen az is benne van, hogy az az egy gramm lehet hogy csak 0.8 vagy 0.7gramm.... a dealertől függ.

a kapott mennyiségnek úgy ránézésre a negyedét szedjétek le, és szívjátok el(inkább 1cigibe, mert ilyen kis mennnyiséget, nem érdemes kettészedni)

ha elég volt, akkor örüljetek a fejeteknek a többit meg később szívjátok el, vagy adjátok el. ha nem volt elég, tekerjetek még1 cigit.

amíre figyelj : a fű egyik legjellemzőbb, és legkellemetlenebb fizikai hatása a kiszáradás, legyen nálad innivaló, vagy pénz innivalóra. a legjobb ilyenkor vmi cukros dolog pl.:cappy, mert a cukor meg tesz róla, hogy ne essen le a vércukrod, így valószínű, hogy rosszul se leszel.

ha mégis berosszulnál ne parázz be, röhögd ki magad, hogy mekkorát hánytál, mert ha elkezdesz rajta parázni, hogy jajj, tuti levágják h a fűmiatt vagyok rosszul, és elkapnak és stb....... akkor még szarabbul leszel.

a lényeg h addig szívd ameddig jólesik, és lazulj el, ne parázz.

2009. nov. 5. 12:53
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
11:29. Hehe röhög a vakbelem. Normális díler veled szóba se állna nem hogy még előtted mérje le. Ezderossz.. Mellesleg ez nem csicskaság kérdése, SENKI nem szív annyit, amennyitől rosszul lesz mert nem buli, márpedig egy kezdő az általad javasolt mennyiségtől kidőlne. Ennyire egyszerű. Amúgy meg ha kemény gyerek vagy: Név, cím, nekiülehetünk versenyezni.
2009. nov. 5. 13:11
 9/27 anonim ***** válasza:
34%
mégilyet de vagány lennél. közel laksz szolnokhoz? gyere és megbeszéljük!!!
2009. nov. 5. 14:32
 10/27 anonim ***** válasza:
44%
na de te már nem mered megmondani a neved és címed?
2009. nov. 5. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!