Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Első füvescigi. Mire vigyázzak...

Első füvescigi. Mire vigyázzak? Mit kell tudnom róla?

Figyelt kérdés

Szeretnék érdeklődni, hogy mik a hatásai az első füvesciginek. Valamint h mennyitől fogsz betépni (mármint, hány slukk, és meddig tartsd lent...) am ezt úgy értem, hogy pont az ellenkezője a lényeg, hogy elsőre ne tépjek be (nagyon :DD) mert nemtudom mijen hatással lesz rám, mivel hallottam, hogy mindenkire más hatása van....ezért nem kéne nagyon beszívni :)) trollok, és a nagyonokosak kiméljenek, tapasztalt válaszokat várok. Éshogy miket tanácsoltok, mire vigyázzak...csak kipróbálni akarom, és nem naponta 10szer betépni :DD Köszi előre is :D

19/F

2009. nov. 4. 17:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

uccsó: ez nagyon teccett :DDDD aranyos :)))

megvolt az első am.: semmi nem volt, csak olyan, mintha berúgtam volna, és néha elfelejtettem, hogy hova is megyek/hol vagyok :DD És folyamatosan ki volt száradva a szám, de am semmi kül nem volt :)))

köszi a válaszokat :)))

2009. nov. 8. 13:39
 22/27 anonim ***** válasza:
6%
Háháháháhá. És ismét csak hahahaha. Mondtam már hogy add NEVED ha ekkora a szád. Eddig ezt egyik üzenetedben sem tetted meg. Addig nem foglalkozok veled kis csicskXDXDXD BeszarokXDXD
2009. nov. 9. 13:00
 23/27 anonim ***** válasza:
17%
én megmondtam most te jössz a neveddel meg címeddel bodri
2009. nov. 9. 15:31
 24/27 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam párszor, és nagy nehezen rájöttem, hogy eléggé random. Ha kalandvágyam támad, akkor a real world szolgál épp elegendővel, amik ráadásul igaziak, legalábbis nem ész nélkül születnek és vesznek el. Próbáld ki, ha akarod, de igazán okosat nem lehet mondani, látod, hogy mindenki a sajátját fújja. Én is ilyen dolgokra jöttem rá, hogy "bármi megtörténhet", meg hogy egyfajta sokdimenziós rétegződésen át értünk meg dolgokat, így persze nagyon részlegesen. Akkoriban komolynak tűnt, visszatekintve kb komolyabb egy tócsába szarás mint szellemi termék.
2009. nov. 10. 11:12
 25/27 anonim válasza:

0.7 gramm körül rakj bele, és addig tartsd lenn, ameddig tudod. A hatása elvileg 10mp alatt megjön, ha jó ideig lent tartottad.:) Mert olyan gyorsan kerül be a THC a vérkeringésedbe.

És szerintem első slukk után várj egy picit, aztán nézd, hogy hat. De amúgy káros hatása nem lesz, mert csak megnyugtató, szal nem fogsz kiugrani az ablakon, az pont az ellenkezője, a drog.:D Jó tépést. ;):)

2010. febr. 16. 18:38
 26/27 anonim ***** válasza:
mit szívsz mennyit? mert én megtekerek valami játszótéri dílertől vett anyagból egy félkilós cigit és nem lesz semmi, normálisból meg elég 0.2-0.3 g is egy jó bulihoz. nem beszélve arról hogy sativa vagy indica faj e a fű mert előbbitől flashelsz utóbbi meg leüt és keményen bestonolsz 3-4 órára. a szintetikus/bio/herbál márkákat meg kilométerekről kerüld mert 1 okádék íze van, 2 mostanában ugyanúgy illegál, 3 bizonytalan hogy hat e és ha igen hogy, 4 mivel fő összetevője a patkányméreg ezért igen veszélyes, haver jutott már egy cigitől az intenzívre. ha rám hallgatsz, szerzel egy erős vagy 50/50 S/I vagy 70/30 asat, a lényeg h sativa domináns legyen és betekersz 0.3 at. a másik, füvezésnél ne azt nézd hogy hányat szívsz bele mert két fűdarab thc tartalma sem azonos és olyan isten meg nincs aki egyenletes fűtartalmú spanglit teker. azt nézd meg hogy van egy cigiben x g vagy 0.x g és erre vagytok x en. vigyázz: sünöket cigivel kézben messziről, betépve simán elkerülni
2013. aug. 12. 11:23
 27/27 anonim ***** válasza:
te 25 ödik, 0.7 nem sok egy cigibe? én félnél többet még nem tettem egybe, és egyszer szívtam nagyobbat de azt többen és a vicc kedvéért 4.20 volt benne. de az green volt és kiba hosszú, 2 kezes játék, de 10 feletti embert csapott le
2013. aug. 12. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!