Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Első füvescigi. Mire vigyázzak...

Első füvescigi. Mire vigyázzak? Mit kell tudnom róla?

Figyelt kérdés

Szeretnék érdeklődni, hogy mik a hatásai az első füvesciginek. Valamint h mennyitől fogsz betépni (mármint, hány slukk, és meddig tartsd lent...) am ezt úgy értem, hogy pont az ellenkezője a lényeg, hogy elsőre ne tépjek be (nagyon :DD) mert nemtudom mijen hatással lesz rám, mivel hallottam, hogy mindenkire más hatása van....ezért nem kéne nagyon beszívni :)) trollok, és a nagyonokosak kiméljenek, tapasztalt válaszokat várok. Éshogy miket tanácsoltok, mire vigyázzak...csak kipróbálni akarom, és nem naponta 10szer betépni :DD Köszi előre is :D

19/F

2009. nov. 4. 17:33
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

Hú srácok, szegény kérdező fiút most jól összezavartátok, hogy hány g-vel is kezdjen! :)

Sajnos nekem nem hozza a kívánt hatást, pedig egy jó párszor megpróbálkoztam vele...:) Úgyhogy nekem csak negatív tapasztalatom van, belőlem pont az ellenkezőjét váltja ki, ezért már nem is próbálkozom...! Inkább maradok az italnál...:) De azért csak ésszel használni! :)

2009. nov. 5. 16:18
 12/27 anonim válasza:
18%
szerintem meg ne próbáld ki
2009. nov. 5. 17:08
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
Írj e-mailt kisköc5ög. De a nevedre regisztrált címről mert másképp nem tárgyalok ilyen kis f@sszopókkal.
2009. nov. 5. 19:18
 14/27 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat :)))
2009. nov. 5. 20:05
 15/27 anonim ***** válasza:
34%
írtam de nem látom a választ
2009. nov. 5. 20:41
 16/27 anonim ***** válasza:
19%
Mondom a NEVEDRE regisztrált e-mailről. Gyáva kis szájhős vagy. Nekem nem a képzeletbeli arcod kell hanem az igazi.
2009. nov. 6. 11:22
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

annyit szívj, amennyi jól esik. ne egy cigibe tekerjétek be mindet, hanem többe és ne mohón szívjátok. Ja és vigyázzatok magatokra :D legyen innivaló a közelben, Nyugis helyen legyetek, ahol nem zavar meg senki sem az elsőnél, ha valaki úgy érzi, a telefonját is kikapcsolhatja.

Ha valaki behányna, kérdezzétek meg, hogy minden oké-e, még akkor is, hogyha közben szétröhögi az agyát :D

Ja és az időérzék eléggé megváltozik.

pl: gondolod, hogy eltelt már egy óra, és az órádra nézel, és rájössz, hogy 10 perc telt el, ha egyáltalán emlékszel-e majd arra, hogy mikor előtte az órádra tekintettél, mennyi volt rajta az idő! XD

Felesleges parázni, a tapasztaltak már tudják, csak hagyd, hogy átjöjjön.

ZENE! - úgy a legjobb, ha van egy kis music a közelben :)

.

Néha előfordul, hogy úgy érzed, nem bízhatsz meg a barátaidban, akik ott vannak melletted. Paranoia , de nem vészes.

.

.

.

És nagyon örülök, hogy újabb tagokkal bővül a füvesek tábora.

becslések szerint 200 millió füves él a földgolyón, ezt az NGC-n láttam :D

.

Szívni jó! :D:D:):):D:D

2009. nov. 6. 17:51
 18/27 anonim ***** válasza:
28%
olvasd el a privát emailt köcsög
2009. nov. 6. 19:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

most min kell így összeveszni?

szívni kell.

hagyjál békében szívni! :)

2009. nov. 7. 20:42
 20/27 anonim ***** válasza:

Ismi tapasztalat:

Flesselés ezerrel, szerelméről flashback, mindenenröhögés, ja és megkérte a többit h kösse ki mert elrepül, merthogy ő egy sárkányrepülő. vagymiaszösz... :)

2009. nov. 8. 02:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!