Első füvescigi. Mire vigyázzak? Mit kell tudnom róla?
Szeretnék érdeklődni, hogy mik a hatásai az első füvesciginek. Valamint h mennyitől fogsz betépni (mármint, hány slukk, és meddig tartsd lent...) am ezt úgy értem, hogy pont az ellenkezője a lényeg, hogy elsőre ne tépjek be (nagyon :DD) mert nemtudom mijen hatással lesz rám, mivel hallottam, hogy mindenkire más hatása van....ezért nem kéne nagyon beszívni :)) trollok, és a nagyonokosak kiméljenek, tapasztalt válaszokat várok. Éshogy miket tanácsoltok, mire vigyázzak...csak kipróbálni akarom, és nem naponta 10szer betépni :DD Köszi előre is :D
19/F
Hú srácok, szegény kérdező fiút most jól összezavartátok, hogy hány g-vel is kezdjen! :)
Sajnos nekem nem hozza a kívánt hatást, pedig egy jó párszor megpróbálkoztam vele...:) Úgyhogy nekem csak negatív tapasztalatom van, belőlem pont az ellenkezőjét váltja ki, ezért már nem is próbálkozom...! Inkább maradok az italnál...:) De azért csak ésszel használni! :)
annyit szívj, amennyi jól esik. ne egy cigibe tekerjétek be mindet, hanem többe és ne mohón szívjátok. Ja és vigyázzatok magatokra :D legyen innivaló a közelben, Nyugis helyen legyetek, ahol nem zavar meg senki sem az elsőnél, ha valaki úgy érzi, a telefonját is kikapcsolhatja.
Ha valaki behányna, kérdezzétek meg, hogy minden oké-e, még akkor is, hogyha közben szétröhögi az agyát :D
Ja és az időérzék eléggé megváltozik.
pl: gondolod, hogy eltelt már egy óra, és az órádra nézel, és rájössz, hogy 10 perc telt el, ha egyáltalán emlékszel-e majd arra, hogy mikor előtte az órádra tekintettél, mennyi volt rajta az idő! XD
Felesleges parázni, a tapasztaltak már tudják, csak hagyd, hogy átjöjjön.
ZENE! - úgy a legjobb, ha van egy kis music a közelben :)
.
Néha előfordul, hogy úgy érzed, nem bízhatsz meg a barátaidban, akik ott vannak melletted. Paranoia , de nem vészes.
.
.
.
És nagyon örülök, hogy újabb tagokkal bővül a füvesek tábora.
becslések szerint 200 millió füves él a földgolyón, ezt az NGC-n láttam :D
.
Szívni jó! :D:D:):):D:D
most min kell így összeveszni?
szívni kell.
hagyjál békében szívni! :)
Ismi tapasztalat:
Flesselés ezerrel, szerelméről flashback, mindenenröhögés, ja és megkérte a többit h kösse ki mert elrepül, merthogy ő egy sárkányrepülő. vagymiaszösz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!