Havi egyszeri füvescigi nem sok, nem?
Pont elég, hogy megtapasztald milyen, ha elkap a szerv. Remélem megtörténik.
Egyébként nem sok, nyugodtan szívj amennyit jólesik. Annál jobban szétcseszed a szexuális potenciádat, és legalább kisebb eséllyel lesz valakinek ilyen h*lye apja.
havi 1x az pont olyan mintha havi 1x elmennél berúgni.
heti rendszeresség az határeset.
a napi-kétnapi pedig függőség, pont mint a piánál.
Mihez képest?
Aki naponta szívja, az szerint kevés.
Szerintem, aki még soha nem próbálta, sok!
Ez a te döntésed kell, hogy legyen!
dehogy sok
ti meg idiotak vagytok :)
en kb naponta hajtok 3-4 cigit hetvegen meg akar tizet is
de barmikor kibirom nelkule mint pl most penteken szivtam utoljara most itthon ulok mert beteg vagyok es nincs semmi bajom.
marihuanara nem lehet fizikailag raszokni-csak szellemileg.
amugy meg annyit szivsz amennyi jol esik.
johetnek a lepontozasok oltasok kb leszarom :)
Ember mondok valamit ,és ez alatt szégyelje magát össze az összes piás ki szid másfélét és még ismerni se akarja azt!!! a pia rossz,mert az alkohol pusztítja az agysejteket.(Persze ha mértékkel csinálod akkor zsír :D )Köztudott!A szervezet tudja h mi a jó neki, és erre receptorokat is használ.Akkor miért van az agyban THC receptor??? MERT A THC ROSSZ ???
miről beszéltek nagyokosok??? ha ismernétek h az írók, a politikusok, a nagyagyak mit fogyasztanak ,összepisálnátok magatokat sírás közben h tévedtetek,és még szamarak is voltatok h utánna se néztetek XD most kísérleteznek hogy mellékatások (szédülés,vidámság...) nélkül fejleszthessék a THC -vel a memória raktározást MERT AZ THC ALAPÚ XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!