Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Akik már leszoktak! Ha kiderül...

Akik már leszoktak! Ha kiderülne, hogy a cigi nem is olyan káros, visszaszoknátok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 15:05
1 2
 11/14 Shaddark ***** válasza:
Hát, ha "sportolni" (heti 2 óra) nem hajlandó az ember akkor bizony megterhelheti a szervezetet, ezt elhiszem. Én simán lefutok 10 km.-et is, ecigi nélkül lehet gyorsabban menne de sokkal mozgékonyabb és erősebb vagyok mint sok nem dohányos. Amíg analógot szívtam is így volt, bár annak volt egy ilyen "nyugtató", tompító hatása, nem voltam olyan élénk/agilis mellette mint most.
2012. jún. 14. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:
shaddark nagyanyám 40 évet dohányzott, 60 évesen kedődött nála az Alzheimer-kór iszonyatosan elbutult néhány év alatt, 65 évesen már nem volt szobatiszta, sőtt néha festegetett a falra az ürülékével... Ekkora hülyeséget ne magyarázz, hogy a dohányosok nem lesznek alzheimeresek... Ha ez így lenne valószínűleg már lenne gyógymódja...
2012. jún. 14. 16:12
 13/14 Shaddark ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

De igazad van alzheimerrel kapcsolatban, azt vettem alapul hogy a dopamin hiány áll fent az alzheimeresek esetében is és ezért arra is megfelelő lehet megelőzésként.

2012. jún. 14. 17:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Ilyen nem derülhet ki,mert a bőrömön éreztem a káros hatásait,ezért szoktam le,nem azért,mert valaki azt mondta,hogy ez káros és hagyjam abba!
2012. jún. 15. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!