Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Akik már leszoktak! Ha kiderül...

Akik már leszoktak! Ha kiderülne, hogy a cigi nem is olyan káros, visszaszoknátok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha kevesebbe is kerülne, tuti!
2012. jún. 13. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
én nem visszaszoknák hanem rá;)
2012. jún. 13. 15:19
 3/14 anonim ***** válasza:
nem.semmi pénzért.Mert még drága is és büdös.
2012. jún. 13. 15:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem. Nem szeretnék újra a "rabja" lenni :D
2012. jún. 13. 16:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem jó a cigi rabjának lenni.Kivéve amikor nem tudom abbahagyni és egy nap 6 doboz elmegy.Ma már nem szívom,de jó a nosztalgia,szívesen rágyújtanék megint.
2012. jún. 13. 17:05
 6/14 anonim ***** válasza:
most van a második napom. én most még azt mondom, hogy simán! remélem ez javulni fog később
2012. jún. 13. 19:30
 7/14 A kérdező kommentje:
6 Csak így tovább.:)
2012. jún. 13. 19:56
 8/14 Shaddark ***** válasza:

Én átszoktam elektromosra, tényleg jó.

Amúgy én 25 éve dohányzom, 10 éve voltam utoljára orvosnál. (himlővel).

Az egészség mint minden más az életben befektetett energia kérdése. ha valaki nem akar beteg lenni az heti 3-4* edzeget, nem ilyen megszállott stílusban csak lazán. Ha az ember jó fizikai állapotban van ne nagyon lessz beteg. Aki lusta és álló nap a tv/számítógép előtt ül az meg az lessz előbb utóbb ha dohányzik ha nem. Öregkorra jól jön amúgy, se parkinson se alzheimer kóros nem lesz aki dohányzik, a dohányosok immunisak rá a plusz dopamin bevitel miatt :)

2012. jún. 14. 12:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Amúgy adottságoktól is függ sajnos.Aki hajlamos rá,az akkor is tüdőrákos,vagy beteg lesz,ha soha nem dohányzott.Viszont nagyon sok idős bácsikát látok töltött cigivel a szájukban.Szerencse kérdése ez is,mint minden.
2012. jún. 14. 12:44
 10/14 anonim ***** válasza:

mióta leszoktam, erősödött az ízérzékelésem, és a szaglásom.

Tudok futni, előtte 100 méter után már légszomjam volt...

Elmúlott az allergiám, nyugodtam mehetek bárhová kirándulni, hiszen pénzem is van rá, és megfulladni sem fogok...

miután leszoktam, még fél év múlva is köhögtem fel a tüdőmből bagó ízü dzsuvát...

Soha semmilyen körülmények között nem szoknék vissza, sőtt ha feltalálnák az időgépet, visszamennék 2001.02.14. 13:00 ra és a szart is kipofoznám a kicsiénből, mikor először rágyújtott...

2012. jún. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!