Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez csak kismértékben káros?

Ez csak kismértékben káros?

Figyelt kérdés
Közel fél éve leszoktam a dohányzásról, de az utóbbi 1 hónapban elkezdtem 1-1 slukkot beleszívni más cigiébe, de azt sem tüdőzöm le teljesen és nem minden nap csinálom. Ez mennyire káros az egészségre? (napi 1- 1,5 dobozzal szívtam 12 éven keresztül)
2012. jún. 6. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, hogy leszoktál!:)

Viszont, ha slukkolsz máséból, hamarosan a saját cigidet szívod újra.

A kérdésre a válasz: Kb annyira, mintha passzív dohányos lennél.

2012. jún. 6. 13:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak a sörömhöz esik nagyon jól, és csak akkor szívok bele ha a közelemben valaki pont dohányzik de 3 slukknál nem szívok többet abból maximum egyet tüdőzök le. Igazából már csak akkor kívánom ha iszok és pont a közelemben dohányoznak (ami nem mindennapos)
2012. jún. 6. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha nem tüdőzöm le akkor nincs nagy esélye hogy visszaszokok vagy igen?
2012. jún. 6. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez majdnem olyan szánalmas, mint az a bácsi akit ismertem. Napi 60 szál cigit elszívott, de egy slukkot sem tüdőzött le belőle, mellette néha füvezett is, de azt se tüdőzte le. :D
2012. jún. 6. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:
De arra jó hogy kifertőtlenítsem a számat. Többet ér mint a szájvíz.
2012. jún. 6. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha én egyszer végre leszoknék a cigiről, nem kockáztatnám a slukkolást. Örülnék, hogy megszabadultam tőle.
2012. jún. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!