Tilos kocsmában cigizni, ti mit szóltok ehez?
Nos én egy ideje nem dohányzom.De anno azért mentem el a "kocsmába"hogy megigyak pár sört,és elszivjak pár cigarettát miközben beszélgetek a haverokkal.Szerintem ez a kocsma lényege.Szóval kellene dohányzó,és nemdohányzó kocsma és mindenki eldönti,hogy melyikbe akar bemenni.
A másik dolog,ha én megveszek egy "drogot"(cigaretta)7-800ft ért legálisan,aminek a 80százaléka adó,akkor könyörgöm,annak a használata ne legyen már illegális!!!!
Hát a jó k...va anyjukat,még utána majd megb....k 50ezerel. Erre van ész,ilyent tetű országban élünk....
Bár mondom én már nem dohányzom.
Jó reggelt!
Január-március között még a vízcsapból is az folyt, hogy ápr. 1-től már bírságolni is fognak, ha valaki olyan helyen dohányzik, ahol azt a törvény nem engedi.
Hívd meg a haverokat a lakásodra, vagy menj te hozzájuk, ott lehet sörözni és dohányozni. Az, hogy onnét az utcára szellőztetsz, és úgy kerül ki a levegőbe a dohányfüst, azt a törvény nem tiltja. (Egyelőre)
Az teljesen jó megoldás lenne, ha lenne dohányzó és nem dohányzó kocsma (vagy egyéb vendéglátó és szórakozóhelyiség). A tulajdonos döntse el, hogy dohányzó legyen-e, és jól láthatóan tüntesse fel a bejáraton, hogy lehet vagy sem...!
Akár jól körbezárt, szagot ki nem eresztő dohányzó standokat is üzemeltethetne az, aki akar.
Ezeken kívül viszont sehol ne lehessen dohányozni!
A rendőr büntessen ott, ahol nem dohányzó vagy ami közterület, viszont a fent említett helyeken füstölgőket hagyja. Ez lenne korrekt.
(És így én a nem dohányzó sem kellene szagoljam a sok belátástalan gyárkéményt.)
Gyűjthetnéd az aláírásokat törvénymódosításért!
"Az, hogy onnét az utcára szellőztetsz, és úgy kerül ki a levegőbe a dohányfüst, azt a törvény nem tiltja. (Egyelőre)"
Sajnos...
"Tilos kocsmában cigizni, ti mit szóltok ehez?"
Semmit nem szólok, mert ez is csak egy vitageneráló kérdés... kettes alá helyesírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!