Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szóltok azokhoz a fiúkhoz, akik ismeretlenül mennek oda hozzátok egy kocsmában és megkérdezik, hogy iszol valamit?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 12:38
1/8 anonim válasza:
mit szólnék?
iszom vele valamit ....
2/8 anonim válasza:
Ha egy lány egyedül vagy barátnővel ül be egy kocsmába, akkor mire számit? Az lenne a furcsa ha nem szólitanák le. A kocsmánál azért illene szinvonalasabb helyre beülni.
3/8 anonim válasza:
Szintén! De azért a pasitól is függ, ha tetszik egyértelmű, ha nem, lerázom, bár mindig jól jön az ingyen pia! :D
4/8 anonim válasza:
ha tetszik, akkor örülök neki, ha nem akkor finoman lerázom, ha erőlteti, akkor durvábban...
20/L
5/8 A kérdező kommentje:
értem köszi a gyors válaszokat, de azért írhattok még:) Pár hónapja lett vége egy komoly kapcsolatomnak és most kezdem magam túl tenni rajta és szívesen ismerkednék lányokkal. Egyébként 18 éves vagyok
2010. jún. 7. 12:44
6/8 anonim válasza:
Szerintem ezen kár izgulnod. Ha már egy lány képes egy kocsmában iszogatni, akkor tuti tök mindegy neki, hogy ki fizeti a piát. Inkább máshol ismerkedj, hátha több köszönet lesz benne.
7/8 anonim válasza:
Én pl mindig szívesen fogadtam. Én is szoktam kocsmába járni, bár a neve kocsma, inkább egy hangulatos, beülős bár, ami napközben kávézó, este meg éjszaka pedig bulizós hely. Manapság már nem csak a cefreszagú helyeket nevezik kocsmának! És lehet rendesen ismerkedni ilyen helyeken is. Úgyhogy mindent bele!
8/8 anonim válasza:
szerintem úgy mehetsz biztosra, ha előbb egy kicsit szemezgetsz, mosolyogsz, aztán ha kedvesen reagál, visszamosolyog, ilyesmi és nem fordítja el a fejét, akkor nyugodtan odamehetsz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!