Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Megérkeztek az új zárjegyek a cigikre. Januártól a marlboro 1160Ft, viceroy 940Ft lesz. Leszoktok róla, vagy ugyanúgy veszitek.2011. nov. 9. 18:57
4/32 A kérdező kommentje:
Igen ez komoly. Nem biztos, hogy januártól, de remélik, hogy csak akkor és nem előbb.
2011. nov. 9. 19:00
5/32 A kérdező kommentje:
A barátnőm ilyen helyen dolgozik és már megkapták az új zárjegyeket, de szerinte csak januártól lesz.
2011. nov. 9. 19:02
6/32 anonim válasza:
De jo legalabb nem lesz budos a lakasban! :))
En eddig se vettem, anyos viszont olyan mint egy gyarkemeny, de szerintem meg az is elbujhatna mellette ...
7/32 joci23 válasza:
Az új zárjegyekhez jövedéki adót is kellett volna módisítani.
Módosítottak is, de nem ekkorát.
Szerintem kamu.
9/32 A kérdező kommentje:
Gondolom azért ilyen árak mellett többen a leszokást választják, de hogyan? Egyszerűen ma még dohányzom holnaptól nem?
2011. nov. 9. 19:05
10/32 A kérdező kommentje:
Fogják is "módosítani", ne félj:)
2011. nov. 9. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!