Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Megérkeztek az új zárjegyek a cigikre. Januártól a marlboro 1160Ft, viceroy 940Ft lesz. Leszoktok róla, vagy ugyanúgy veszitek.2011. nov. 9. 18:57
21/32 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni hogy egy félig pszicho és megkattant anti dohány ellenes marhasága ez, vagy tényleg igaz. Ha tényleg igaz, akkor nagy köcsögség, mert már tényleg leállhatna az állam, így is egy csomót legombolnak rólunk (mondjuk tény hogy nagy káros). De ha tényleg ilyen árak lesznek lerakom végleg.
22/32 anonim válasza:
Ha 87 Forintal drágul egy doboz cigaretta ára, még akkor is csak hetes száz harminc valamennyi felé lesz, kb. mint egy, másfél éve, amikor elkezdtem cigizni. Amúgy sem vagyok valami pénzes, szóval szerintem majd nagy lassan lerakom. De ez már tényleg nagyon köcsögség. bár van egy kis fake érzetem...
23/32 anonim válasza:
Őszintén megmondom, nagy dohányos vagyok, bár a leggyengébbet szívom, de én örülnék, ha 5 000 Ft lenne egy doboz, mert akkor tuti leszoknék. Nevetséges, mennyi pénzt fújok úgy a levegőbe, hogy még mérgezem is magam.
24/32 anonim válasza:
Nem kell állandóan cigizni. Meg kell tanulni a mérték tartást, ami sajnos nekem sem megy.
25/32 anonim válasza:
Ha 800 ft fölé megy a piros markoló ára, akkor leteszem, és szerintem sokan mások is. Ezzel csak maga alatt vágja a fát az állam.
26/32 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak, de a markolók már nagyon vackok lettek.
27/32 anonim válasza:
Szerintem jók, főleg a piros új íze tetszik, amit sokan sz*roznak. De hát ízlések és pofonok.
29/32 anonim válasza:
ez kb annyi hogy 2 doboz cigi ára nem 1 dobozé :D csökkenteni kell az adagot nem lemondani róla :D
ha meg nagyon drága lesz kiköltözök a rokonokhoz külföldre :D
30/32 anonim válasza:
Kint legalább több a márkaé s van puhadobozos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!