Mit szóltok az elektromos cigihez?
Én nem szívom, de gy volt munkatársam rendelt ilyet:
Ő nagyon meg van vele elégedve, de ami a legjobb, hogy azóta amikor leülünk beszélgetni egy kis sör mellé, akkor nem bagózik bele a képembe, és hazaérve nincs olyan szagom, mint egy kocsmatölteléknek. Hozzáteszem, hogy az ő lakása is sokkal illatosabb lett azóta, és elkezdett sportolni is, mert már bír. :-)
A leszokásban higgyetek,mert az elektromos cigivel megmarad az a mozdulat amivel előveszed a cigit a gyújtót,meggyújtod a cigit,szívsz először egy nagy slukkot/tehát a mozdulatokat kell elfelejteni/ pótolni kell azt az időt más cselekvéssel.Tehát csak a nikotinról szokik le az ember,de de a mozdulat megmarad és az a nagyon kemény!!!Én 6 éve "szoktam"/ le,hagytam abba a dohányzást/ kemény menet volt,40 év után de még most is néha rágyújtanék,de gyorsan elterelem a figyelmemet.
Nagyon erős akarat kell.Nekem azért is sikerült mert bárhova mentem,ismerősökhöz,munkahelyen ki kellett mennem cigizni/kiutáltak/ nekem ebből lett elegem.
Minden leszokni vágyóknak sok sikert és higgyék el megéri abbahagyni.
én volt dohányosnak hívom magam, igaz, még csak 4 hónapja vagyok tiszta. :D 13 év után gondoltam egy merészet, és rendeltem e-cigit. Nem volt olcsó, valamiért nem mertem megvenni a pár ezres készüléket, így egy drágább mellett döntöttem. Lehet az ára miatt, nem tudom, de kitartóan szinte csak azt használtam az első két hétben, rendes cigit egyik napról a másikra lecsökkentettem. Napi dobozzal szívtam előtte, e-cigivel pedig 2-3 szálat. Két hét után teljesen elhagytam a rendes cigit, egy hét múlva az e-cigit is. Nem mondom, hogy egyszerű volt. Agyban dől el a leszokás, és utána is akaraterő kell hozzá, de megéri. Olyan jó büszkén eldicsekedni, hogy én már nem dohányzom. :) Nem mellesleg egyre több az elismerő pillantás, az irigykedő, és kérdezik, hogy hogyan csináltam. :D
Patronból én közepes erősségűt használtam, olyat, mint amilyet szívtam is a rendes cigiből. Nem mondom, hogy néha egy stresszhelyzetben nem jön egy "zsebretapizós" mozdulat (amikor kerestem, hogy melyik zsebemben is van a cigi), de abban a pillanatban elterelem a gondolatomat, és kész. A szaga már iszonyatosan zavar, és minden dohányost savanyúnak szagúnak érzek, akármennyire befújja magát parfümmel. Sok szerencsét, és kitartást kívánok! :)
a 3. válasz kivételével egyetértek az előttem szólükkal, azzal viszont nagyon nem.
Az elektromos cigaretta egyetlen igazi veszélye, ha nem ellenőrzött helyen, tehát piacon vagy aluljáróban veszed.
Az elektromos részek könnyen tönkremennek, és nincs garancia, az e-liquidek pedig bizonytalan nikotin tartalmúak, tehát rosszul is lehetsz tőle.
Hungyi ajánlott megbízható webshopot, így én arra az esetre ajánlok megbízható mintaboltot, ha budapesti vagy, elmúltál 18 és szeretnéd az e-cigit kipróbálni:
XVIII. Üllői út 390. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!