Miért érzem magam így leszokás után?
Figyelt kérdés
Letettem a cigit és azóta semmi életkedvem nincs.Ez van már 1 hónapja.Nincs kedvem beszélgetni,nincs kedvem olvasni,nem érdekel semmi.2012. máj. 27. 22:46
11/13 A kérdező kommentje:
10 Ez nem igazi leszokás,én is tudom,hogy nem szoktam le róla,csak nem szívom.Most úgy vagyok vele,hogyha elérem a célomat,akkor ha igényelni fogom,nem tiltom el magamtól a cigit.De ha már elértem a célomat,az is lehet,hogy boldog leszek és már nem is fog kelleni.:)Amúgy meg a csapból is ez az egészség,pénz duma folyik.Ezzel nagyon kevesen tudnak leszokni.Az én életemben nem ez az elsődleges.Annyira hülye meg nem vagyok,hogy egy ültő helyemben 3 dobozt elszívjak,mert attól biztos,meghalnék,úgyhogy annyira nem károsítom az egészségemet.:D
2012. máj. 30. 19:22
12/13 anonim válasza:
Próbálkozz a kocogással , 10 perces rendrakással, jogával, meditációval, aromaterápiávalm, ügyességi vagy logikai játékkal. Valamire majdcsak rákattan a szervezeted , vannak egészséges függőségek is. Ne csak a cigit sirasd, keress valamit ami eddig még nem volt és örömet szerez. Sok sikert , erőt és kitartást! A nehezén már túl vagy! Csak ügyesen :)
13/13 anonim válasza:
Okosember más kárán tanul,te tudod mit csinálsz.Én buta voltam,mert a sajátomon tanultam,de talán még időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!