Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokhatok le teljesen...

Hogyan szokhatok le teljesen a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Már többször próbáltam, amiben benne volt a nikotin rágó is, illetve a tapasz is, na meg hát folyamatosan szotyiztam, meg ettem mindenfélét, és a probléma ott kezdődött, hogy evés után annyira kívántam, hogy alig bírtam ki. A leghosszabb idő az két hét volt, és a végére annyira ideges voltam, hogy nem bírtam tovább, és rágyújtottam.:-(((. Adjatok valami jó tippet légyszi.
2009. jún. 29. 11:26
1 2
 11/17 anonim válasza:
A legfontosabb az elhatározás, és ahogy már többen is írták: az akaraterő. Segíthet, ha van melletted valaki aki a gyenge pillanataidban kitépi a kezedből a cigit, ha véletlenül rágyújtanál. A barátom 7 évig cigizett, négyszer próbált leszokni; ötödjére sikerült neki, könnyítés volt,-ha lehet így nevezni- hogy megfázott és 4-5 napig nyomta az ágyat... ugye akkor nem gyújtott rá, ezért eldöntötte, hogy végleg leteszi a cigit, viszont ezzel egyidőben el is kezdett sportolni. Így vezette le a feszültséget, és így tért át egy egészségesebb életmódra.
2009. jún. 29. 22:47
 12/17 anonim válasza:
A volt munkatársamat, akit említettem már lassan 1 éve nem láttam, de amikor otthagytam a céget már több mint egy éve nem dohányzott. Nálam július 14-én lesz 3 hónapja.
2009. júl. 1. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha valóban akarod, akkor menni fog.

Ha félsz vagy kételyeid vannak, hozzá se kezd.

2009. júl. 1. 18:01
 14/17 A kérdező kommentje:

11:10 válaszírótól kérdezném, hogy melyik időszak volt a három hónap alatt számára a legnehezebb?

Én is megpróbálok mindent, és köszi mégegyszer a tanácsokat.

2009. júl. 2. 09:08
 15/17 anonim válasza:

Nekem 15 évi, napi másfél doboz után bejött, próbáld ki te is! Ajánlom mindekinek!!!!! (Szerintem ingyen is letölthető a cd, illetve a könyv)

Allen Carr magyar hangja Szilágyi Tibor.

Aki már többször próbálkozott leszokni a dohányzásról, de nem tudott, annak elég meghallgatnia ezt a CD-t. Közben akár rá is gyújthat, nem lesz szó félelemkeltésről, a gyarapodó kilók fenyegető réméről, sem a kínzó hiányérzetről. Ha le szeretne szokni, akkor vágjon bele!

Allen Carr már több millió embernek segített az eredményes, végleges leszokásban. Különleges módszere megszünteti a cigarettától való függőséget: szó szerint felszabadító erejű.

„Forradalmian új megközelítés. Lenyűgöző eredmények.” – SUN

„Boldoggá tett az újszerű szabadságérzet.” – Independent

„Változás érzékelhető a társadalomban. Ez a CD elindított egy hógolyót, amely remélem, lavinává növekszik.” – Allen Carr

Tartalom

CD 1

1 Allan Carr bevezetője

2 Találkozás a nikotin rabjával

3 Könnyű módszer

4 Miért nehéz leszokni?

5 Gonoszcsapda

6 Miért dohányzunk továbbra is?

7 Nikotinfüggőség

8 Az agymosás és a csendestárs

9 Az elvonási tünetek enyhítése

10 Stressz

11 Unalom

12 Koncentráció

CD2

1 Lazítás

2 Többszörös ösztönzők

3 Mit adok fel?

4 Önkéntes ra

5 Rengeteget fogok spórolni

6 Egészség

7 Energia

8 Megnyugtat és önbizalommal tölt el

9 Azok az baljós, fekete árnyékok

10 A dohányzás előnyei

11 Az akaraterő módszere a leszokásban

12 Óvakodjunk az adag csökkentésétől

13 Csak egy cigaretta

14 Az akaraterő módszere a leszokásban

15 Alkalmi dohányosok, tinédzserek, nemdohányzók

16 Időzítés

CD3

1 Hiányozni fog a cigaretta?

2 Meg fogok hízni?

3 Kerüld a hamis ösztönzőket

4 Rövid út a leszokáshoz

5 Az elvonási időszak

6 Csak egy slukk

7 Nekem nehezebb lesz?

8 A kudarc főbb okai

9 Pótszerek

10 Kerüljem a kísértést?

11 A megkönnyebbülés pillanata

12 Az utolsó cigaretta

13 Végső figyelmeztetés

14 Segítség a süllyedő hajón lévő dohányosnak

15 Tanács a nemdohányzóknak

2009. júl. 4. 15:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Én azt halottam,hogyha gyömbért reszelsz az ételedbe,akár egy hét alatt is leszokhatsz.A gyömbér álítolag csípős,de minél többet eszel belőle,anál hamarabb leszoksz.
2009. júl. 4. 20:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Én válaszírástól számítva egy hónapja hagytam abba. 1. Ebbe a nagy kánikulába nem esik jól. 2. Manapság az a divat ki nem dohányzik vagy ki tudja letenni. És még sorolhatnám az előnyöket.
2009. aug. 17. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!