#10. Igen, mert férfi létemre nincs ennyi ráhatásom a saját életemre.
2012. máj. 24. 20:48
12/15 anonim válasza:
Amikor az ember rájön , hogy elbagózott egy fél ház árát, és ha nem szokik le, egy egész ház ára megy rá.
Felébredt a lelki ismereted.
Ha nem is szoksz le egyből, de erőltesd meg magad.
Sok sikert!
2012. máj. 25. 21:19
13/15 anonim válasza:
Nem kell kényszeríteni magad. Egyetlen egy kérdést tegyél fel: Le akarsz szokni?
Nem az a kérdés, hogy zavar-e, hogy egy fél házat elszívtál. Hidd el, millió ilyen "pazarlás" volt még az életedben, nem hogy fél ház, de talán még egy egész is kijönne.
Az egyetlen kérdés tehát az, hogy LE AKARSZ-E FOGYNI. Ha igen, akkor holnap szívd el a maradék cigidet, esetleg tudatosan kezdj ritkábban rágyújtani, és amikor elfogyott, egyszerűen NE VEGYÉL TÖBBET. Ennyire marha egyszerű. Ha viszont nem akarsz igazán leszokni, nem is fog sikerülni.
2012. máj. 27. 01:15
14/15 anonim válasza:
Nem vagyok függő típus, le tudnám tenni ha akarnám. Akármilyen keményen berúghatok hónapokon keresztül rendszeresen, abba tudom hagyni, ugyanez a drogokkal, gyógyszerekkel. Szeretem az önpusztítást, de nem engedem meg magamnak a függőséget, csak akkor csinálom ha ÉN akarom, nem hagyom hogy a függőség csináltassa velem. A cigi sem olyan nehéz. Ma is csak egyet szívtam hajnalban, a párkányon, kávéval, napfelkeltével. :D És semmi bajom nincs, egyszerűen nem kívánok többet, pedig napközben is mindig többször rágyújtok. Ha megadom a módját, akkor kevesebb is elég és nem füstölök el 20 szálat egy nap. :) Az egyik válaszolóval elég hasonlóan gondolkozunk, és én is töltöm mert sokkal jobb az íze. Úgy nem is olyan nagy kiadás. :) Ha a cigi nem pótcselekvés, hanem rituálé, akkor röhögve le tudod tenni. Ha pótcselekvés, keress másikat. Rágózz. :)
2012. máj. 27. 20:36
15/15 anonim válasza:
de nagy jampi vagy :D
mindenki ezt mondogatja sokáig. aztán egy idő után rájön, hogy tévedett, és már függő :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!