Láncdohányos vagyok, napi 1 dobozt szivok, de ha lehetne, elmenne 3 is akár. Május 1-jén leszokom a dohányzásról. Milyen tippet tudtok adni az elvonási tünetek enyhitésére?
Nem akarom csökkenteni, egyik napról a másikra fogom letenni, de nagyon félek, hogy kibirhatatlanul hisztis leszek vagy rosszul leszek. Tud valaki segiteni, aki láncdohányos volt és hirtelen tette le. Mi segitett?
köszi
Kedves Kérdező!
Addig még van egy kis idő, olvasd el a "Végre nem dohányzom" c. Allan Carr könyvet (innen pl le is tölthető: [link] Nem lesznek elvonási tüneteid, ez egész biztos!
Ez a pdf egy nem túl jó fordítás, ha teheted, vedd meg a könyvet. Bár, mivel csak egyszer olvasod el, többé úgysem kell már :).
Hajrá! Írj majd május 1 után!
kata
köszönöm a válaszokat, a tippeket és az erőt.
a munka ünnepe, kedves utolsó. amúgy nem tudom, 1 hete elhatároztam, hogy május 1-jén leszokom.
Mindenképp hallgasd meg , vagy olvasd el Allen Carr könyvét. Nekem is napi 1 doboz ment el, és egyik napról a másikra letettem, mégcsak nem is kívántam. Nem leszel hisztis, nem leszel rosszul, ezeket csak beképzeli magának az ember, de pont erre van ez a könyv, elmond mindent, és hidd el, tényleg úgy lesz:))
Amíg a könyvet olvasod, még cigizhetsz, úgyhogy addig még van időd, olvasgasd, a végén majd elszívod az utolsó cigidet, és nem hisztis leszel, hanem megkönnyebbült. Csodálatos érzés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!