Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Láncdohányos vagyok, napi 1...

Láncdohányos vagyok, napi 1 dobozt szivok, de ha lehetne, elmenne 3 is akár. Május 1-jén leszokom a dohányzásról. Milyen tippet tudtok adni az elvonási tünetek enyhitésére?

Figyelt kérdés

Nem akarom csökkenteni, egyik napról a másikra fogom letenni, de nagyon félek, hogy kibirhatatlanul hisztis leszek vagy rosszul leszek. Tud valaki segiteni, aki láncdohányos volt és hirtelen tette le. Mi segitett?

köszi

2012. ápr. 24. 21:57
1 2
 1/14 anonim válasza:
2012. ápr. 24. 22:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
én azt tanácsolom, hogy legyen nálad valami rágcsálni való(semmiképpen egészségtelen cucc, hanem valami könnyen hordozható zöldség, gyümölcs). ha nagyon feszült lennél, azt sporttal le lehet vezetni.
2012. ápr. 24. 22:05
 3/14 A kérdező kommentje:
sajnos nagyon ritkán sportolok, de úgy tervezem, hogy akkor elkezdek aznaptól sportolgatni is. hát igen, jó pl megenni egy répát, almát stb, de az első héten szerintem egész nap csak ennék akkor.
2012. ápr. 24. 22:09
 4/14 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Addig még van egy kis idő, olvasd el a "Végre nem dohányzom" c. Allan Carr könyvet (innen pl le is tölthető: [link] Nem lesznek elvonási tüneteid, ez egész biztos!

Ez a pdf egy nem túl jó fordítás, ha teheted, vedd meg a könyvet. Bár, mivel csak egyszer olvasod el, többé úgysem kell már :).

Hajrá! Írj majd május 1 után!

kata

2012. ápr. 24. 22:17
 5/14 anonim válasza:
77%
Barátom leszokott, ugyanígy. Az első hét szörnyű, nincs mit szépíteni, de legyen a szemed előtt hogy utána jobb lesz.
2012. ápr. 24. 22:18
 6/14 anonim válasza:
100%
Apukám 9 hónapja tette le a cigit, egyik napról a másikra, 30 év dohányzás után. Előtte hiába nyaggattuk, semmi eredmény nem volt. Júliusban gondolt egyet, és abbahagyta. Nem kellett hozzá tapasz, rágó, cukor, semmi. Nem volt ingerültebb, nem voltak elvonási tünetei. Szerintem elhatározás kérdése az egész.
2012. ápr. 24. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi lesz május 1.-jén?
2012. ápr. 24. 22:32
 8/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, a tippeket és az erőt.

a munka ünnepe, kedves utolsó. amúgy nem tudom, 1 hete elhatároztam, hogy május 1-jén leszokom.

2012. ápr. 24. 23:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindenképp hallgasd meg , vagy olvasd el Allen Carr könyvét. Nekem is napi 1 doboz ment el, és egyik napról a másikra letettem, mégcsak nem is kívántam. Nem leszel hisztis, nem leszel rosszul, ezeket csak beképzeli magának az ember, de pont erre van ez a könyv, elmond mindent, és hidd el, tényleg úgy lesz:))

Amíg a könyvet olvasod, még cigizhetsz, úgyhogy addig még van időd, olvasgasd, a végén majd elszívod az utolsó cigidet, és nem hisztis leszel, hanem megkönnyebbült. Csodálatos érzés :D

2012. ápr. 25. 06:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mióta dohányzol ? Milyen fajtát szívsz? Hogy tudtál ennyire rászokni? Sok volt a gondod?
2012. ápr. 25. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!