Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi ideig fogok szenvedni...

Mennyi ideig fogok szenvedni a dohányzásról való leszokással?

Figyelt kérdés
4 éve dohányzom, napi egy dobozt szívok. Ha az ember elkezd leszokni, mennyi ideig szenved? 17/f
2012. ápr. 23. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen fajtát szívsz?

Egyéntől függ, van aki simán eltudja hagyni van akinek nehezebb, próbálj kevesebbet szívni.

2012. ápr. 23. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Hozzáállástól függ. Van, akinek egyáltalán nem szenvedés a leszokás. Más élete végéig szenved vele. A legtöbben, akik megpróbálják föladják. Nem tudom megmondani, hogy te meddig fogsz szenvedni. Ha tippelnem kell, szerintem te ne mfogsz leszokni.
2012. ápr. 23. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:

tapasztalatom(napi 1,5-2 dobozzal szívtam):

első pár nap szédelgés, keresem a helyem

2 hét után rám tör a kín, hogy márpedig rágyújtok, 15 percenként beszélek magammal, hogy ha már eddig elértem . . ., sírógörcs körüli állapot

1,5 hónap körül ismét

3 hónap körül veszekedés magammal, feldúltság

6 hónapnál megint előjött és rágyújtottam

Ennek olyan 3 éve, én így éltem meg. Fél év tájékán rengeteg problémám volt és engedtem a csábításnak-egy szippantás és jobb lesz. Egy hónap sem kellett, hogy ott legyek mint ahonnan indultam.

Ma ismét leteszem. Ha törik ha szakad.

23/N

Sok sikert!

2012. ápr. 23. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
A Párom 10éve nem szivja erős dohányos volt. napi másfél doboz körül. Magátol lemondott rolla azt mondja 3 hét borzalom volt ,kaparni tudta volna a falat alig lehetett hozzá szolni. Aztán lassan elmult. Csak igy lehet önakarattal másképp nem megy. Azota se gyujtott rá.
2012. ápr. 23. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Én hirtelen elhatározásból tettem le.Első nap el sem hittem,hogy nem cigizek,azt sem tudtam,hogy fiú vagyok e,vagy lány.Csak este tudatosult bennem igazán,hogy nem fogok rágyújtani lefekvés előtt és akkor kezdtem el szenvedni.Az esti cigi volt a kedvencem,esténként szinte átmentem láncdohányosba.2,3 nap kegyetlen volt,nagyon szenvedtem,folyamatosan kattogtam.Amúgy nálunk nem lehet a lakásban rágyújtani,így az az érzés is hiányzott,hogy kimenjek a teraszra.Kb 2 percenként az ismétlődött,hogy elfelejtettem a cigit,utána jött az érzés,hogy fel akarom venni a kabátomat és ki akarok menni rágyújtani.1 hét múlva sokkal jobb lett.Ahogy telik az idő,egyre jobb.Most másfél hónapja nem cigizek.Nem mondom,hogy néha nem hiányzik,de ez az állapot közel sem annyira szörnyű,mint az első pár nap.
2012. ápr. 23. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg fejben dől el. Én milliószor próbáltam, maximum estig szenvedtem, aztán nem bírtam ki, és rágyújtottam. Aztán meghallgattam Allen Carr könyvét. Másnaptól kezdve egyáltalán nem cigiztem, és egy percig nem szenvedtem :D Én 19vagyok, kb én is 4évig dohányoztam. Azt ajánlom, olvasd el Allen Carr könyvét, vagy hallgasd meg hangoskönyvben. Semmit nem veszthetsz vele, viszont ha rajtad is segít, mint sokszázezer emberen, akkor nem fogod megbánni:)
2012. ápr. 24. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
18alatt nem kell kipróbálni és akkor semmi gond nem lesz....
2012. ápr. 24. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a leszokást pozitívumként éled meg,és az előnyeit nézed,akkor nem sokáig kell szenvedned,de ha sóvárogsz a büdös rákrúd után,akkor nem leszel képes leszokni,esetleg abbahagyni egy időre.
2012. ápr. 25. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!