Valami jó tipp a leszokásra?
Szertnék leszokni a cigiről.
Próbálkoztam már nem egyszer úgy hogy egyik napról a másikra nem szívtam el egy szálat sem de három napnál tovább nem bírtma.
Ha valakinek van valami tippje a leszokáshoz kérem írja már meg!(Az elektromos cigaratta és a különféle rágók nem érdekelnek)
A válaszokat előre is köszi!
Minden fejben dől el!El kell dönteni,hogy mi a cél?Ha le akarsz szokni:az csak úgy megy,hogy azt mondod holnaptól más ember vagyok,és nem gyújtok többé rá!Nincs olyan,és nem működik az,hogy csak ennyi,meg annyi.Nekem az segített,hogy olyan emberek erős kiállásával találkoztam,akik leszoktak;plusz sokszor megfájdította a fejem.És akkor azt mondtam magamnak,hogy ki az a hülye,aki azért csinál valamit,hogy utána szenvedjen.
Másrészt sem csajok,sem a pasik nem szeretik a büdös,dohányszagú embert. Inkább legyél ápolt,és hódíts!
# 8/11 Időpont 05-15 18:53-nek!
Jól olvasom, hogy 40 év után tetted le? Gratulálok. Hasonló ideje szívtam. 1 hete este "beájulok", majd 10-11-kor felébredek, és reggelig nem alszom. Lehet ez is az elvonás miatt? Ha igen, kb. mennyi idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!