Hogy szoktál le a dohányzásról? Olyanok válaszát szeretném, akik több, mint 20 év után tették le a cigit.
Figyelt kérdés
Végleg sikerült, vagy újra visszaestél? Milyen tüneteitek voltak az első napokban? Érezted-e, hogy sokkal jobban érzed magad (légzés stb.), vagy sokáig köhögtél utána? Használtál-e valamilyen segítséget a leszokáshoz?(tabletta, ragtapasz?)Milyen idő után mondhatom nyugodtan, hogy befejeztem:)?2009. jún. 16. 11:17
1/3 anonim válasza:
Én 11 éve cigizem, közte volt szünet terhesség alatt, de később visszaszoktam. Nekem a biorezonancia segített valamelyest, de kevés az akaraterőm, mivel szeretek cigizni, de az egészség és a pénztárca miatt le kéne tenni
2/3 anonim válasza:
Ugyan nem 20 év után tettem le, "csak" 12-13, de talán ez a pár év már nem számít :) Én nem hiszek semmilyen leszoktatós módszerben, férjem próbálta ezeket, aminek mindig az lett az eredménye, hogy hónapokig titokban cigizett (öcsém piszkálta sokat, hogy azért fizet, hogy sutyiban kelljen bagóznia). Ezeket kise próbáltam. Én mindig csak akkor gyújtottam rá, ha kényelmesen elszívhattam egy cigit, nem zavart meg senki, ill. kutyasétáltatás közben pöfékeltem. Aztán mikor még jobban bekutyásodtam, és nem volt szabad kezem már nem tudtam olyan kényelmesen cigizni. Akkor úgy gondoltam másnap már nem veszek, ha kibírom. De, ha rohamosan elkezdek hízni rögtön visszaszokok. Ennek már jó ideje. Eleinte hiányzott, egész nap almát rágcsáltam (és egy kgt se híztam :)). Undorodom a cigitől, de ennek ellenére nagy ritkán vannak olyan helyzetek amikor azt mondom, hogy csak bele slukkolnék. De nem teszem, hisz akkor nem oktathatnék ki másokat, hogy simán lelehet tenni csak akarni kell :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért írtam a 20 évet, mert szerintem nem mindegy, hogy 1 vagy 15 év után próbálsz meg leszokni.
2009. jún. 25. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!